Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 fölött más férfinek sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 fölött más férfinek sem megy második menet?

Figyelt kérdés
20eve vagyunk együtt, a szex változatos nincs arról szó, hogy lapos lenne. De az utóbbi időben csak egy menet van. Pár óra múlva újra harcra kész de egymás után két menet már nem megy.

tegnapelőtt 13:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
1 órát kellett várni de ment.
tegnapelőtt 13:56
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Alig múltam 40 és már az első se ment...
tegnapelőtt 14:20
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
40múltam. Simán bírok kettőt 15perc kihagyással. De egyértelműen alábbhagyott. El tudnám képzelni hogy 1 vagy 2 év múlva, nem fog menni csak egy menet
tegnapelőtt 14:24
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

41 vagyok.

Egy menet megy és kb 2-8 percig bírom.

Korábban nagyon sportos voltam és a 20-as éveim elején simán tudtam reszelni egy nőt 40 percig.

tegnapelőtt 14:29
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
30 per szünet kell.42 éves vagyok. Stabil párkapcsolatban. Ha valami új partnerem lenne akkor gondolom gyakrabban, kevesebb szünettel menne
tegnapelőtt 14:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
50 környéken már csak egy megy
tegnapelőtt 14:50
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknál természetes jelenség,hogy a kor előrehaladtával csökken a szexuális aktivitás,teljesítmény. Sajnos ez van.
tegnapelőtt 14:59
 8/25 A kérdező kommentje:
Értem. Nem egy katasztrófa de jobb volt mikor ment két menet egymás után. Főleg, hogy nem tart sokáig.
tegnapelőtt 15:02
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
48, és jópár napig eszembe se jut a szex egy menet után.
tegnapelőtt 15:40
 10/25 anonim ***** válasza:
41 vagyok még a 3 menet is megy kisebb szünettel ez szerintem adottság vagy genetika de a szexet kívánom még a 3ik menet után is van amikor a 4is megy de az ritka.
tegnapelőtt 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!