Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 fölött más férfinek sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 fölött más férfinek sem megy második menet?

Figyelt kérdés
20eve vagyunk együtt, a szex változatos nincs arról szó, hogy lapos lenne. De az utóbbi időben csak egy menet van. Pár óra múlva újra harcra kész de egymás után két menet már nem megy.

jan. 27. 13:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
46 vagyok. Kell pihenő az esetek többségében. Ritkán megy pihenő nélkül, ehhez kell a változatosság. Nem szokványos helyszin, vagy szituáció.
jan. 27. 16:21
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek 99%-ában nekem is csak egy megy, nagyon ritka amikor kettő is, de ahhoz már több körülmény kell (teljesen kipihenten, több napja "feltöltve", jó hangulat, nuki stressz s pár apróság).
jan. 27. 16:46
 13/26 A kérdező kommentje:
11. Nem szokványos szituációnak számít ha szexi fehérnemű, combfix, magassarkúban várom haza? Vagy előveszem a csiklóizgatóm és előtte élvezkedek vele?
jan. 27. 16:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
40 fölött inkább már horgászni menne az ember.
jan. 27. 16:54
 15/26 anonim ***** válasza:
28%
#13, nekem ez se segítene. De ha a nejem úgy várna haza, hogy egy 18 éves bombázóval leszbiznek és kérik, hogy csatlakozzak és jól dugjam meg őket, szerintem akkor se menne a második menet.
jan. 27. 16:57
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Állni feláll a 2. körre, de az orgazmusért meg kell küzdeni. Így inkább nem erőltetjük. Szerintem ennyi idősen már nem az a legfontosabb a nőnek, hogy egymás után többször teletankolják.

46

jan. 27. 17:11
 17/26 A kérdező kommentje:
16. Nyilván, ha a férfi bírja tovább mint 2 perc.
jan. 27. 17:15
 18/26 anonim ***** válasza:
17.: Inkább az a baj, hogy ahogy idősödöm, 15 perc után sem tudok elmenni a 2. menetben. Az első is minimum 8-10 perc, és akkor már napokkal azelőtt nem voltunk együtt. Régen sem voltam gyorstüzelő,de 5 perc dugás után már a munkahelyre gondoltam, hogy "előre engedjem" a feleségem. Most nincs ilyen problémám.
jan. 28. 06:41
 19/26 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

11#

Nekem ez segítene. Volt olyan nő akivel sokkal jobban ment a szex. A mostani párommal nekem nagyon fárasztó a,szex és én nem is élvezem igazán férfiként csak túl akarok lenni rajta.

Nem kívánom a páromat ennek ellenére 2-8 perc slatt elmegyek és legalább békén hagy.

Tudom furcsa ezt hallani egy férfitől, de ez a helyzet a jelenlegi kapcsolatomban.

jan. 28. 11:31
 20/26 anonim ***** válasza:

4 és 19#es

Megkérdezhetem, ha így van, miért nem keresel mást? Közös gyerek, anyagiak, esetleg kényelem? Ha nem kívánod testileg a párod, azert szereted még?

Köszönöm, ha válaszolsz, a környezetemben nem egy férfit látok így, és nagyon érdekel miért nem lépnek? (Egyébként a nők sem, de náluk azért a biztonságra való törekvés valamennyire magyarázat.)

jan. 28. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!