Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 fölött más férfinek sem megy második menet?

20#
4,11 vagyok.
Eredetileg a 13-as válaszra akartam reagálni csak véletlenül 11 számot írtam oda.
Szeretem a páromat, de inkább mint barát. Tudom, hogy ő ebbe nem menne bele és nem bírná elviselni, hogy csak barátként nézek rá. Amúgy veszekedéseknél már elmondtam, hogy nem szeretem, de mindig úgy csinál mintha meg sem hallana.
Velem teljesen kicseszett a családom, igazságtalanul. Az örökségek elkótyavetyélése, csak a nővérem segítése stb..
Nincsen hová mennem. Kiszolgáltatott helyzetben vagyok. Ha lenne egy saját ingatlanom akkor lépnék. Ráadásul külföldön élünk..
Itt egyedül szobát tudnék bérelni és minimum 2 idegennel egy házban élni. Így éltem 3 évig a párom előtt. Nem szeretnék újra így élni. A páromnak is szintén hatalmas segítség, hogy felesben fizetünk mindent. Ő is szarban lenne ha elköltöznék.
Szóval egyértelműen a pénz.
A keresztapám azt mondta ezt csak elhatározás kérdése..
Az ő fia kb 10 év gyötrelem után költözött el a feleségétől mert már nem bírta. Ráadásul ott már van egy gyerek. Most fizetheti a gyerektartást plusz az albérletet Pesten.. micsoda boldog élet.
Ha nyert volna mondjuk 100 millió ft-ot 3 évvel ezelőtt akkor már rég elköltözött volna mert mindig is borzalmas volt a felesége.
Szóval lehet itt mondani, hogy elhatározás,de ha van pénz az nagyon meggyorsítja a dolgokat és egyből lépne az ember.
Amikor két rossz közül választhatsz akkor csak rossz döntést tudsz hozni és próbálod a kevésbé rosszat választani.

Egy menet után legalább 30 perc, de inkább 1 óra szünet szükséges számomra egy újabb akcióhoz.
46f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!