Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők 40 fölött mennyi a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 40 fölött mennyi a szex igényetek/hét átlagban? 20-25 körül mennyi volt?

Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Heti 1. 20-25 éves koromban heti 2-3 volt.
2022. szept. 26. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
huszonévesen szinte minden nap szexeltem. most 47 vagyok, 20 éve házas. sajnos ahogy teltek az évek egyre kevesebb szex lett, pedig igényem lett volna rá. viszont fél véve van egy szeretőm, egy 32 éves srác, akivel hetente többször találkozom és több órát képesek vagyunk végigszeretkezni :))))) újra fiatalnak érzem magam, imádom!!!
2022. szept. 26. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Ez elsősorban nem az életkortól függ. Volt olyan negyvenes barátnőm, akinek elég lett volna havonta 1. Utána lett olyan 40-es párom, aki naponta 4 menetet igényelt.

És volt olyan 20-as partnerem, akinek sok volt a napi kettő.

2022. szept. 26. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csökkenni tud, fáradság, stressz, na meg az adott kapcsolat függvénye is.
2022. szept. 26. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Negyven felett megközelítette az étvágyam a huszonéveskorit. Majdnem annyiszor, viszont sokkal jobban kívánom a szexet. Meg sokkal jobban tudom élvezni. Harmincas éveimben ült le, de szinte teljesen a libidóm. Bár most, utóbbi 1-2 hónapban ismét lecsökkent. Majd kiderül, hogy ez átmeneti hullámvölgy vagy végleges...
2022. szept. 27. 06:40
 6/6 anonim ***** válasza:

tini koromban kb minden nap kívántam. Huszonévesen heti 2-3. Most középkorúan napi 2-3 is jó lenne....

Ez van, nem vagyunk egyformák. Azok a fránya hormonok...

2022. szept. 27. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!