Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt életetek legrosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életetek legrosszabb szexuális élménye? (LELKILEG) Beszólltak? Megbántottak? Stb hasonlók

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 00:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
StevenUp! Rossz csajok voltak!
2023. jan. 2. 09:24
 12/17 StevenUp ***** válasza:
78%

ma 09:24

Tudom, azért exek már 😀

2023. jan. 2. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Tapasztalatlan voltam még és naív, első komoly kapcsolatom volt. A srác két naponta feljárt hozzám a koliba, igazából gyakorlatilag azért, hogy lesz*pjam. Semmi kölcsönösség, én sz*ptam, aztán kb ő ment is a dolgára. Rendes szex, hogy nekem is jó legyen havonta max 1x-2x.

Amikor ezt szóvá tettem, hogy ugyan már, miért nem úgy csináljuk, hogy nekem is jó legyen, kinevetett, hogy neki erre van igénye, neki ez jár, ha nem teszem meg, akkor majd más megteszi. Én hülye meg ezt el is fogadtam 1,5 éven át...

2023. jan. 2. 11:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 köszönöm, hogy így gondolod.

Sajnos azóta se találtam senkit aki normális.

2023. jan. 2. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:
51%

14

Persze, hogy így gondolja, mivel ő egy simp. Neten minden nőt magasztal, csodásnak képzel, és agyondícséri őket. Az ilyenek szavára nem adhatsz, mivel nincs jelentés a szavai mögött.

Több férfi panaszkodott itt, az ő sajnálatukat (helyesen) nem viszik túlzásba.

2023. jan. 2. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

#15 na ez most egy nagyon jó példa arra miként hozol hibás előítéleteket egyetlen hozzászólásból. Nem tudom mi az a simp, de amit írtál az egy ordenáré baromság. Amiket írtam neki, őszintén írtam. Örülök, hogy megbírta tartani a józan ítélőképességét, holott szinte csak olyan dolgokra kapott pozitív visszajelzést, amik éppen ezt próbálják lerombolni.

Amúgy szopjál szart

2023. jan. 3. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
10-es ez nagyon erdekes. Meddig tartottak ezek a kapcsolatok? Mi miatt jottek ossze veled?
2024. máj. 23. 14:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!