Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tapasztaltatok ilyet ti is már ?
Figyelt kérdés
Anális szex egy összejárós csajjal, már jó ideje benne voltam és mikor ki, ki vettem éreztem hogy fing szagú a segglyuka
Ez azért van mert tele ment levegővel vagy ez normális hogy fing szagú a szétkúrt tág segglyuk ?
Más csajnál nem volt ilyen fing szag hozzáteszem
tegnap 12:42
1/14 anonim válasza:
Jézusom....
Milyen szörnyű, hogy sz@rba rakod a f@szod és utána sz@r szagú lesz...
3/14 anonim válasza:
Még senki nem mondta, hogy ott ilyenek szoktak kijönni normális esetben? 😀
4/14 Rocco20 válasza:
Tudod onnan szokott kijönni a sz.r is.
Ennek a kettő dolognak lehet összefüggése szerintem.
Azon se lepődj meg ha sz.aros lesz a vége.
5/14 anonim válasza:
Azért olyan mert a száján megrágja a táplálékot és lenyeli. Végig megy az emésztő rendszerén és ahova beraktad ott szokot kijönni neki amit megevett.
7/14 A kérdező kommentje:
Ki hát :D
tegnap 13:19
8/14 anonim válasza:
Biztos hogy nő volt. Bizonyított tény, hogy a nők nem sz@rnak, nem finganak.
10/14 anonim válasza:
Na ezért elmebetegek sportága az anál szex. Persze, én értem, hogy a videón jól mutat, de a valóságban ez a helyzet, hogy a szarszag előbb utóbb belengi a szobát. Hát kösz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!