Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, tapasztaltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tapasztaltatok már olyat, hogy a szeretkezésnél a bejárat nagyon szűk( néha kis síkosító is kell) bent viszont mintha semmihez nem érnél?

Figyelt kérdés
Ha szeretkezünk előtte rendesen fel kell izgatni a csajt. De még akkor is nagyon finoman kell kezdeni a szexet, mert fáj a farkam amikor elején beteszem. A lányt nem zavarja, sőt inkább tetszik neki. Viszont bent nem tudom mi van. Voltam pár nővel, de mindnél érezhető volt belül, az is ha végigértem. Itt meg ha bent van lehet nagyon durvulni, de se a végét nem érzem, sem az oldalát.

2023. ápr. 28. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Ugyan ez, és nálunk néha ezért a fájdalomtól el is marad a szex.

Én se találkoztam még ezelőtt ilyennel.

Lányok, akik ezzel küzdötök írnátok az okokról, vagy tapasztalatokról!

Piviben is nyugodtan, ha úgy jobb.

Érdekel, hogy hogy lehetne javítani ezen!

2023. ápr. 28. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Igen bár síkosíto egyáltalán nem kellett, mert csóvákban jött kifelé az átlátszó nyálka 😍

Ennek a típusnak a neve: rókaodú-punci. Nem a legszerencsésebb, de még mindig jobb mint a répa punci.

Ezzel most nem becsmérelni akarok senkit se, neki ezt dobta a gép.

2023. ápr. 28. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. ápr. 28. 11:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Itt is fel van izgulva a lány. Az engem is érdekelne hogyan lehetne javítani a dolgokon. Bár itt a lány részéről nincs gond, én meg inkább érdeklődök. Esetleg lehet ez rosszabb?
2023. ápr. 28. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Harangozó Teri a jelenség neve.
2023. ápr. 28. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
A egyik exem ugyan ilyen volt. Velem vesztette el a szuzességét. Nagyon nehezen izgult fel, nagyon szuk, volt, alig tudtam betenni. idovel kiderult h azex, és nem is szereti a sexet. Vagy azota hogy leszbi mert lassan 1é éve nem tudok rola, hogy lett volna utána pasija. De a lényeg, hogy ugyan ilyen volt, elején nagyon szuk, aztán amikor nagy nehezen ritkán ha ellazult, akkor bent meg harangoztam benne. Egyszeruen van ilyen, ritka, de van. Nekem 1 a 8bol.
2023. ápr. 28. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6-os, nem biztos hogy ugyan arról beszélünk
2023. ápr. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!