Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, családalapítás, gyermekszületés után, tapasztaltátok, hogy nejed/párod elhanyagol téged, már nem vagy számára fontos?
Haveri körömben eléggé megszokott, hogy szülés után már nincs többé szex Othon.
Azt már csak szeretőtől kap.
Nálunk pont fordítva volt. Utána jött meg neki igazán a vágya.
Amúgy én is azt tapasztaltam, hogy a legtöbb haveromnak az asszony bemondta az unalmast3, legalábbis vele, mert aztán kiderült, hogy az asszony tilosban járt, de munkahelyemen is volt ilyen, hogy a kollegina visszajött szülni, aztán 2 hónap után már az irattárban dugták 😁
Két házasságban is megéltem ezt. Elsőben, amint szétköltöztünk ismét akarta velem a szexet. Egyszer meg is tettük, amikor visszavittem a gyerekeket látogatás után, azok pedig rögtön elaludtak. Megáztunk, így felajánlotta mosakodjak meg, majd szex lett belőle. Persze, ettől még elváltunk. A házasságunk utolsó idejében alig volt köztünk intimitás.
Második házasságomban feleségem a két szülés után elég gyorsan leszokott a szexről. Nem csak velem, senkivel nem kívánja. Még nem váltunk el, de haladunk feléje.
Na, megint a női áldozat......
Egyébként nálunk megmaradt, annyi, hogy a 2 gyerek mellett kicsit nehezebb megoldani, illetve fáradtabbak vagyunk. De ettől még meg van a sex. És nem laposodott el, ugyan úgy meg van a móka. És nem kellett a feleségemet körbe udvarolni a terhesség alatt sem. Neki is jó és kell is a sex, így nem csinált ebből valami féle jutalmat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!