Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő vagy erkölcstelen ha férfiként komoly szándékaim vannak, komoly kapcsolat, házasság, családalapítás, de míg nem találom meg erre a megfelelő személyt addig laza kapcsolatra is keresek?
Már eléggé benne vagyok a korban.Igazából nem nyomás hatására, hanem egyszerűen vágyom is arra hogy saját családom legyen.Ismerkedek nőkkel, nyilván a személye a döntő,és majd az idő adja hogy mindketten egymással szeretnénk ilyesmit vagy sem. Egyenlőre csak olyan nőkkel randiztam, akikkel egyértelműen érződött ilyen olyan okból kifolyólag hogy nem ő lesz akivel családot alapítunk.Ilyenekkel viszont nincs is folytatás,mert nem látom értelmét.Míg nem találom meg azt a személyt, aki ígéretes, addig szeretnék egy állandó valakit, akivel csak laza kapcsolatot tartunk fenn.Ezt nyíltan már az elején tisztáznám az illetővel.És hogy mellette keresem a párom.A laza kapcsolat mondjuk beszélgetős kapcsolattartást, szexet és kisebb közös programokat takarna.
Működhet ez így? Vagy ilyesmire csak foglaltakat találnék?
Keresem a párom, de mostanában nem nagyon alakult ki ígéretes kapcsolat olyan értelemben akivel kölcsönösen eltudtuk volna képzelni nagyon hosszú távon az életünket.Olyannal pedig nem kötöm le magam akivel nem látom a közös jövőnket.Viszont magányos vagyok, vágyom a társaságra, a közös beszélgetésekre, programokra, testiségre.Egy laza kapcsolatban mindezt megkaphatom.Sokkal tágabbak a lehetőségek, nincs annyi feltétel, nem annyira mérvadó a kor, hogy van- e gyereke, a külső sem elsődleges.És a személyiség sem annyira meghatározó.
A XXI. században nem erkölcstelen hogy "amíg az igazira várunk addig az esélyesekkel is jól érezzük magunkat". Ha nem egy atomprűd, vagy valláskárosult nővel kezdesz akkor nem lesz gond.
Mindazonáltal ha lyukról-lyukra járó p.nabubus vagy az sok nő szemében negatívum lesz. Mert azt gondolják hogy később egy kapcsolatban sem tudnál leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!