Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható egy nőtől intim kapcsolatban, hogy fogamzásgátló tablettát szedjen?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok. A családomban trombózis hajlam van mindkét szülőmtől ezért nem szedhetek ilyen fogamzásgátló dolgokat. És nem is akarom senki miatt mérgezni magam. Óvszer párti vagyok és ezt érzem a legjobb védekezési eszköznek is. De a partnerem húzza a száját. Fenyeget hogy akkor csak seggbe rakja amit nem szeretek vagy nem lesz semmi. Nem értem ezt igazából. Az elején elmondtam szépen miért nem lehet más. De nem érti meg egyszerűen. Neki nincs semmi allergiája vagy bármi. Szimplán kényes. Megszakításban meg nem hiszekjan. 27. 13:31
1/28 anonim válasza:
Egy igazi tahót sikerült kifognod sajnos. Aki ennyire képtelen megérteni, elfogadni egyszerű dolgokat is, azzal hosszú, de már rövid távra se tervezz...
2/28 anonim válasza:
Keress más partnert. Te elmondtad hogy nem szeded. Ő elmondta hogy nem csinálja gumival.
Mi a kérdés még?
Én se csinálom óvszerrel mert nevetséges.
3/28 anonim válasza:
Kompromisszum. Mikor punciba megy húzzon gumit, te meg hagyod hogy gumi nélkül popsiba élvezkedjen. Egyszer így, egyszer úgy és mindketten megkapjátok, amit szeretnétek.
4/28 anonim válasza:
Nem .
Nincs olyan hogy elvárható
Sőt nem csak a nő felelőssége a fogamzásgátlás (bármely módja)
És nem várható el hogy hormonokkal tömje magát egy nő se
7 éve nem szedek bogyót
Azóta van rendben a libidóm a szexualitásom a ciklusom
És a mentális állapotom is.
N
5/28 anonim válasza:
Ja az le maradt hogy egy tahó
Inkább olyat tesz veled amit te nem élvezel de neki biztos jó legyen
Ez egy önző pöcs
Menekülj
7/28 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy elvárható. Amit a másik nem akar, azt nem erőltetjük.
8/28 anonim válasza:
Talán próbáljátok meg a megszakítást. Nem ördögtől való az.
9/28 anonim válasza:
Szedtem gyógyszert. Terhesen nem voltak olyan tüneteim mint akkor.
Szóval.... nincs gyógyszer.
10/28 anonim válasza:
Azt mondja csak seggbe?
Na de oda nem húz gumit? 🤔
Csak mert gumma nélkül a popsi szex, elég felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!