Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem én itt nem hibáztam... mit kellett volna csinálnom?
Sziasztok. Szóval szerettem a párom, de nem volt a szex istene, nem is ezért voltam vele. Ő a megszakításos “védekezési módszerben” hisz, és bármikor próbáltam neki mondani hogy ez többet árt mint használ, nem hallgatott rám. Szóval elmentem a dokihoz és elmondtam a félelmeimet, hogy szerintem ez az egyik legnagyobb hibaszázalékkal rendelkező módszer, és hogy így nem érzem biztonságban magam. Ahogy gondoltam a fogamzásgátlót ajánlotta (átbeszéltük a dolgot és fel is írta) nos ez két éve volt, azóta szedek bogyót. Elmondtam a páromnak, nem titkoltam, minden reggel előtte vettem be. Mondjuk több gyógyszert szedek a nap több szakában, szóval lehet ezért nem tűnt fel neki! Most asszem fájdalom csillapítót vagy valami keresett és megtalálta a dobozát. Teljesen kiborult hogy miért szedek ilyet és hogy ez a szexre is hatással lehet, és mindennek elhordott, én már hetek óta éreztem hogy ez lesz, mert láttam hogy csak ürügyet keres a veszekedésre ezért mondtam neki hogy “kérlek holnap délig pakolj össze és költözz el, mert ehhez már nincs energiám” persze kiakadt, de végül tudomásul vette.
24N
Most megerősítésre vársz?
Megkapod, jól tetted. Ennyi.
Amúgy mi a kérdés?
Most tenyleg mi a kerdes ?
Jelentve
Hat vagy félt, vagy csak fel, hogy csökken a libidod. Nem mindegy...
Nagyon sok férfit ismerek, aki nem engedi, hogy a baratnoje szedje a sok mellékhatás miatt es inkabb gumit húz hosszútávon is. Rengetegen meg megmondják, hogy vagy tabi vagy nincs szex. Nem tudhatjuk, hogy a te párod mit gondol ezekrol a szerekrol, de ahogy leirod szerintem csak félt, hogy huvelyszarazsagod lesz meg nem lesz kedved szexelni.
Most itt mi a kérdés? Hülye volt a palid, szakítottatok, jól van ez így. Jól tettétek. Továbbiakban egy jó tanács: ha úgy látod, hogy az úrnak az IQja nem éri el a 100at, akkor ne állj össze vele.
Szívesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!