Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem én itt nem hibáztam... mit kellett volna csinálnom?
Sziasztok. Szóval szerettem a párom, de nem volt a szex istene, nem is ezért voltam vele. Ő a megszakításos “védekezési módszerben” hisz, és bármikor próbáltam neki mondani hogy ez többet árt mint használ, nem hallgatott rám. Szóval elmentem a dokihoz és elmondtam a félelmeimet, hogy szerintem ez az egyik legnagyobb hibaszázalékkal rendelkező módszer, és hogy így nem érzem biztonságban magam. Ahogy gondoltam a fogamzásgátlót ajánlotta (átbeszéltük a dolgot és fel is írta) nos ez két éve volt, azóta szedek bogyót. Elmondtam a páromnak, nem titkoltam, minden reggel előtte vettem be. Mondjuk több gyógyszert szedek a nap több szakában, szóval lehet ezért nem tűnt fel neki! Most asszem fájdalom csillapítót vagy valami keresett és megtalálta a dobozát. Teljesen kiborult hogy miért szedek ilyet és hogy ez a szexre is hatással lehet, és mindennek elhordott, én már hetek óta éreztem hogy ez lesz, mert láttam hogy csak ürügyet keres a veszekedésre ezért mondtam neki hogy “kérlek holnap délig pakolj össze és költözz el, mert ehhez már nincs energiám” persze kiakadt, de végül tudomásul vette.
24N
Helyesen csináltad, a pasi valószínűleg elmebeteg.
Eszedbe ne jusson visszaengedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!