Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem fizeti a fogamzásgátlót és nem lesz szex?
Jézusatyaúristen... minek vagy még együtt ezzel a farokkal??
Már az is nagyon gáz hogy kb fogamzásgátlóra kényszerít... hameg tudja hogy nem vagy olyan anyagi helyzetben akkor a minimum hogy beszáll (szerintem ez tiniknél korrekt megoldás). Ha jól értem alig szexel veled, és ha tippelnem kéne a szexben sem valami félisten lehet ha ennyire önző bunkó... Szerintem szakíts vele, hidd el ennél kb csak jobbat találhatsz!
N
Mond neki hogy akkor el hagyod.
fogamzásgátot szednikell és az ovszer is kell ezek védnek meg téged minden szempotbol javaslat öltöz fel nagyon szépen és mod meg neki ha nem használhatol fogamzás gátlot és nem huz gunit akkor a szép tested nem lesz az övé hanem másé lesz vesd be a nöi bájaidat csavard el a fejét és hátha el csavarod a fejét és észhez tér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!