Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha fogamzásgátlót nem tudok szedni a hormontartalma miatt, a párom pedig nem akar/szeret óvszert húzni?
Ha a kérdésben leírt opciók fixnek tekinthetőek és az sem jön szóba, hogy szakítotok, de orgazmus igénye mind a kettőtöknek van akkor:
Orál szex.
-Simán a szádbaélvez lenyeled és sosem esel teherbe.
-Nyalásnál pont ennyi a kockázat.
Van még kérdés?
A megszakítás és a naptár-módszer nem védekezés, hanem nettó hazárdjáték! Nagyon jól teszed, hogy nem így "védekezel". A szex két ember konszenzusos beleegyezése, ahogy a védekezés is - ha nem húz óvszert akkor nincs szex, max. orál.
Avagy konzultálj a nőgyógyászoddal az egyéb megoldásokról (pesszárium+zselé, spirál stb.).
"párom pedig nem akar/szeret óvszert húzni"
Én amondó vagyok, ha egy pasi ilyet mond, az sokat nem tenne meg érted az élet többi szakaszában sem
Cserèld le ràm. Én sterilizáltattam magam ( 30f )
Vagy ha ô is akarja Pozsonyban megcsinàlják 500eur ért.
Természetes fogamzásgátlás, vagy pesszárium.
Bár egy ilyen pár... hát? Nem az együttérzés királya. Szóval a természetessel nem tudom mit kezdene, amikor több nap is tiltólistára kerül. Esetleg mégis megtanul óvszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!