Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legrosszabb szexuális élményetek, és miért volt az?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 18:07
1/11 anonim válasza:
1x le kellet szopnom egy idősebb pasit, amit nem akartam ....
2/11 anonim válasza:
Egyes. Mi az hogy nem akartad,de le kellett?
3/11 anonim válasza:
Az eddig meg nem élt perverz vágyaim. Sajnos nehéz összeegyeztetni ezeket a vágyakat a mindennapi élettel.
4/11 anonim válasza:
Aktus közben jött meg a menstruációm,amikor a barátom kihúzta akkor láttuk hogy véres a hímvesszője meg a lepedő is.Sötétben szexeltünk nem tűnt fel csak akkor.
5/11 anonim válasza:
Amikor 4 pasival voltam .... csak használtak
6/11 anonim válasza:
5, mi mást csináltak volna? Ha csak szex, akkor miért várod, hogy tegyen bele többet is? Nem lehet beléd szerelmes az összes.
7/11 anonim válasza:
A lány valami extrém büdös cigit szívott, amitől az ő szája is undorító volt. Teljesen kiábrándultam, pedig külsőre szép volt, de egyszerűen hányingerem volt tőle.
8/11 anonim válasza:
Egyszer egy lánnyal hevesen csókolóztam, tapiztam az ágyán, és mondta, hogy bocs, lehet, hogy kicsit fura szaga van a szájának, mert pár órája swinger klubban volt, és 3 férfit leszopott.
9/11 anonim válasza:
8as, hogy szedted össze azt a ringyót?
10/11 anonim válasza:
Hason feküdtem, úgy csináltuk az "exemmel", aki nagyon erősködött, hogy "naa, légyszi, hagy tegyem át máshova", és hiába mondtam neki világosan nemet már sokszor, volt egy pillanat, amikor ő ezt leszarta, és mégis átrakta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!