Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi volt a legrosszabb szexuális élményeteket, amit átéltetek?
Sajnos igencsak fiatalon kivancsiságból belementem egy leszbikus szexuális próbálkozásba. A hölgy konkrétan nagyon durva volt, ráadásul közbe rájöttem,hogy engem ez mégse izgat annyira.
Szörnyű élmény volt,utána nagyon
rosszul éreztem magam,mert rájöttem,hogy én ezt nem is akartam igazán, és nagyon szégyelltemm magamat.
Nem igazán kívántam a szexet éppen akkor, meg nem is volt nagyon előjáték, fájt és nem is élveztem kicsit sem, de ő még elkezdett csipkedni meg minden, hogy "elterelje a figyelmem", és "máshol fájjon". Mikor kértem, hogy hagyjuk abba, akkor bár nem sokra rá tényleg befejeztük, de azért előtte ő még gyorsan elélvezett.
Így utólag visszagondolva lehet, hogy ez nemi erőszaknak számít, de akkor ezt nem így éltem meg, csak kellemetlen élménynek a tuskó pasimmal, szóval szerencsére maradandó sérüléseket nem okozott.
Az első partnerem felizgulás szagától hányingerem lett.
Azóta más férfiakon is éreztem már ezt a szagot.
Életemben egy férfi volt, akivel szerelemből feküdtem le, az ő felizgulásának nem volt szaga vagy ha volt is, az nagyon vonzó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!