Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb szexuális élményetek? (egyéjszakás v. párkapcsoalat)
Kettőt tudok kiemelni, az egyik egy bomba csajjal volt. Azt hittem észre sem fog venni, én mint tök átlagos pasi ő meg az ízlésem szerint közel 10-es csaj, kis szóváltás, beszélgetés majd tánc a buliban, aztán irány az albi.
Olyan merev voltam végig amíg csak oda nem értünk, hogy szinte már fájt annyira kívántam. Nekikezdünk az egésznek ő meg bedobta a halott tengericsillag pózt, semmi mozgás, semmi hang, abszolút semmi. Más pózokban is kb mintha egy műanyag babával lettem volna.
Összességében maga a szex szörnyű volt.
A másik amikor olyan csajjal jött össze egy tinder randi aki nagy állatbarát. A szobályában volt kutya, macska, teknős, akváriumban vagy 2 tucat hal, valami madár kalitkában, terráriumban is mozogtak valamik.
Ezzel így összességében nincs is baj, csak úgy éreztem hogy mind engem néz miközben dugom a csajt, a kutya konkrétan az ágy mellett ült és mindek ténett, a macskát meg volt hogy odébb kellett tenni hogy ne feküdjön ránk.
Fusztráló volt, főleg amikor a hideg nedves kutyaorr váratlanul hozzádér...
De utólag már vicces.
Egyszer volt olyan, hogy petting után a csaj hátat fordított és szinte hozzám vágta a gumit, hogy na ezt húzd fel és folytathatjuk. Ne is mondjam, hogy nem lett belőle semmi.
Egy másik lánnyal, másik alkalommal pedig már szex közben történt, szól a lány, hogy rendesen izzadok. Mondom neki, hogy előfordulhat, aztán villanyt kapcsoltunk és merő egy vér volt az ő és az én arcom is. Szex közben elkezdett vérezni az orrom. Mintha egy horror filmbe csöppentünk volna.
1. prosti kiverte (pun intended) a hisztit mikor polón keresztül megsimogattam a mellét miközbe szopott, merthogy ő azt nem engette meg, elhúzott, engem lehúzott, gyomorgörcs, fél évig nőhöz se nyúltam
2. prostinak fizettem, ő csak gumiban szop és dugás helyett is csak a combjai közé vette, talán azt hitte hogy nem veszem majd észre a gumiban, odanyúltam és éreztem a tampon cérnáját, duplán lehúzott, ettől persze lelankadt, aztán még több pénzt akart extra időért, azután se volt kedvem egy darabig
(ezen élmények kivételek, a legtöbb prostival jó volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!