Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszívek: mi volt a legrosszabb büntetés, amit valaha kaptatok?
Megkötöztek és rámengedtek egy németjuhászt. Nagyon durva volt.
25L
Bocsi de ki beszélt itt kínzásról? A kérdező se azt írta, hogy a legdurvább, legfájdalmasabb... hanem legrosszabb. Ez takarhat bármit, nem fogalmazott valami érthetően. Rossz lehet olyan is ami nem fáj de kellemetlen élmény maradt. De lehet máshogy is értelmezni mi a 'rossz'.
Szerinted az nem lehet büntetés pl az engedetlenségért, hogy letérdeltet a pasi maga elé és rámparancsol hogy büntetésből szopjam? Vagy elfenekel? Jól le lettem pontozva de itt nem én vagyok az aki nincs képben hanem ti...
Úgy kellett kinyalnom a fenekét, hogy ráült az arcomra, közben ki voltam kötözve. Alig kaptam levegőt, de élveztem
22L
#8 ilyen én párom is csinált többször
Amikor nem büntetés, akkor nem nehezedik annyira rám, és letusol előtte.
De amikor büntetés, akkor ne tusol előtte és szinte megfulladok.
bár én a büntetést is élvezem összeségében.
19/L
Hanyat fekve ki vagyok kötözve, a barátnőm meg 69 pózba felém jön és a pasim dugja análisan, amit közvetken közelről néznem kell. Miután beleélvezett a fenekébe, utána belenyomja a barátnőm a fenekéből a spermát a számba.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!