Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt a legjobb és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legjobb és milyen a legrosszabb rosszlányokos élményetek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 15. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

A legjobb az volt, amikor több alkalommal is találkoztunk és szexmentes kérésemnek megfelelően elmentünk együtt oda, ahova én vágytam elmenni nővel.

A legrosszabb az volt, amikor találkoztunk, fizettem és úgy volt, hogy megyünk, aztán a legeleje előtt eltűnt a lóvéval együtt, ez nyilván előre meg volt szervezve.

Szóval csak úgy vegyétek igénybe az ilyen szolgáltatásokat, hogy benne van, hogy egy átverő maffiózóval állsz szemben. Semmi garancia nincs arra, hogy ki lesz az, akivel találkozol, és nem csak ígérget-e, és elteszi a pénzt és lelép.

A legjobb hagyni azt a RL oldalt és normális nőkkel ismerkedni. Kívánom, hogy menjen tönkre a szervere annak a RL oldalnak, akik abból húznak pénzt, hogy zsákbamacskát közvetítenek és semmire nem vállalnak garanciát, és utólag se tehetsz semmit, hiába reklamálsz.

2022. máj. 15. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A legrosszabb mikor lenyúlta az ostoba a tárcám, amiben nem hagytam csak pár ezer forintot. A buta eljátszotta a becsületét, szaros pár ezért. Ilyenek a kissebségiek.
2022. máj. 15. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Én egyszer otthagytam egy night club-ban a pénztárcámat. De megőrizték, és visszaadták. Igaz, csak 10 000 Ft volt benne.

2022. máj. 15. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Vagyis #2-nek ment a 3-as kommentem.
2022. máj. 15. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
A legjobb az volt mikor kiderült, hogy sokkal nagyobb darab a nő, mint a képeken és nagyon tetszett. Kiélhettem vele a fétisem.
2022. máj. 15. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Legrosszabb? Amikor a lány olyan másnapos volt, hogy alig állt a lábán és még hányás szaga is volt.

Legjobb talán az amikor voltam egy lánnyal, utána lemostam magam a fürdöszobában és megjelent 3 gyönyörü pucér lány, és ajánlották, hogy válasszak közülük, ha szeretnék még egy menetet.

2022. máj. 15. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Gratulálok, hogy lepontoztátok az őszinte tapasztalatot és véleményt. Nektek nem érdemes válaszolni a kérdéseitekre. 1-es voltam.
2022. máj. 15. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Volt aok ez is az is ha valakit érdekel privi
2022. máj. 15. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
#7 gondolom azzal volt a bajuk, hogy szexuális kategóriában úgy kezdted a választ, hogy "szexmentes kérés"-nek tett eleget a csaj.
2022. máj. 15. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Eddig a legrosszabb:Elmentem egy kép nélküli csajhoz,aztán mikor találkoztam vele olyan csúnya volt hogy nem bírtam elmenni és még az orált is szarul csinálta.Kicsit olyan érzés volt mikor a csokiautomata elveszi a pénzt és nem ad semmit.

Legjobb:voltam egy milfnél akivel olyan kémia volt köztünk mint a volt párommal.Olyan nyelvtechnikája van hogy annak a mai napig nincsen párja.Sok fiatal picsa tanulhatna tőle.

2022. jún. 13. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!