Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb, vagy legfurcsább prostis élményetek?
Megérkeztem és maga csaj az ápoltnak tűnt, de a fürdőben kosz volt, csak hidegvíz volt és nagyon lepusztult volt a lakás… Pedig Budapest belvárosában volt.
Először kicsit problémázott az áron, mert többet kért volna mint a telefonban… Végülis megegyeztünk és 2 órát is kifizettem neki, minden extrát kértem.
15 perce dugtam a seggét, amikor észrevettem hogy fosik… Szebben nem tudom írni. Ennek ellenére bíztatott, hogy váltogassam a puncit és a popót. Már egész nagy gape keletkezett, amikor kértem hogy szopjon… Én ezt úgy gondoltam, hogy leveszi a gumit, de Ő nem. A totál koszos gumival a farkamon kezdett el szopni.
Azért volt nagyon furcsa, mert én abszolút nem kértem ilyen pervez dolgokra, magától csinálta.
De amúgy élveztem, mert szeretem az alárendelt csajokat…
#6.
Hát a leírás alapján el tudom képzelni, hogy Te mit képzelsz el…
Én nem egy csajt hagytam már ott mert ápolatlan.
De ez a csaj külsőre és szagra teljesen rendben volt, a haja is ápolt volt, körmei is, fogai makulátlanok… Arra tudok gondolni, hogy máshol lakik és előtte kb. félórával ért erre a helyszínre, ahol rendel, mellesleg nem egyedül…
én is próbáltam...
nem az fogadott aki a kepen szerepel, eleg gáz volt a csaj, nem mertem sarkon fordulni... szopott verte, de nem állt fel a 10k előre kérte... 10 perc után megunta, engem hibáztatott, felöltöztem és húztam a csíkot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!