Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legrosszabb, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legrosszabb, vagy legfurcsább prostis élményetek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 20:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
99%
Utcán dugtunk este, majd messengerzett közben a csaj és egyszer csak mondta, hogy mennie kell, majd élvezés nélkül ott hagyott és elment.
2022. dec. 25. 20:16
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Amszterdamban bementem egy ablakos prostihoz, és az előjátékra úgy reagált mint valami fapofa robot. Elkezdte verni a farkamat, mondom neki, hogy a golyóimat is fogdossa, azt mondja "Nem." Utána mondom neki, hogy másszon rám, úgy verje, közben simogatom a fenekét meg nézem a puncit, segglyukát, azt mondja: "Nem." De ezt tényleg úgy, mint valami gép.
2022. dec. 25. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
#2 folytatás, a haverom meg még egy ennél is robotszerűbb prostit fogott ki, az övé annyira gáz volt, hogy a haver farka is lankadni kezdett, a prosti meg elkezdett ciccegni neki, hogy nem lehet igaz, hogy ennyi idő alatt nem tudott elélvezni, valami szexuális problémája lehet, mert ez nem normális.
2022. dec. 25. 20:20
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Annyira jo vagyok, hogy nekem szoktak fizetni a prostik.
2022. dec. 25. 20:28
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Megérkeztem és maga csaj az ápoltnak tűnt, de a fürdőben kosz volt, csak hidegvíz volt és nagyon lepusztult volt a lakás… Pedig Budapest belvárosában volt.

Először kicsit problémázott az áron, mert többet kért volna mint a telefonban… Végülis megegyeztünk és 2 órát is kifizettem neki, minden extrát kértem.

15 perce dugtam a seggét, amikor észrevettem hogy fosik… Szebben nem tudom írni. Ennek ellenére bíztatott, hogy váltogassam a puncit és a popót. Már egész nagy gape keletkezett, amikor kértem hogy szopjon… Én ezt úgy gondoltam, hogy leveszi a gumit, de Ő nem. A totál koszos gumival a farkamon kezdett el szopni.

Azért volt nagyon furcsa, mert én abszolút nem kértem ilyen pervez dolgokra, magától csinálta.

De amúgy élveztem, mert szeretem az alárendelt csajokat…

2022. dec. 25. 20:43
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
5. Húúú, vazze! Nekem a gyomrom felfordult volna az ilyen nőtől.
2022. dec. 25. 20:51
 7/14 A kérdező kommentje:

#6.

Hát a leírás alapján el tudom képzelni, hogy Te mit képzelsz el…

Én nem egy csajt hagytam már ott mert ápolatlan.

De ez a csaj külsőre és szagra teljesen rendben volt, a haja is ápolt volt, körmei is, fogai makulátlanok… Arra tudok gondolni, hogy máshol lakik és előtte kb. félórával ért erre a helyszínre, ahol rendel, mellesleg nem egyedül…

2022. dec. 25. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Egy undorító ukrán prosti Prágában, idén szeptemberben. De az a görög hetéra sem volt semmi, akit 2020 nyarán csináltam meg. Brrr
2022. dec. 25. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
7. hopp, rossz account?
2022. dec. 25. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

én is próbáltam...

nem az fogadott aki a kepen szerepel, eleg gáz volt a csaj, nem mertem sarkon fordulni... szopott verte, de nem állt fel a 10k előre kérte... 10 perc után megunta, engem hibáztatott, felöltöztem és húztam a csíkot...

2022. dec. 26. 09:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!