Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb, vagy legfurcsább prostis élményetek?
4 5 éve lehetett. Indultam Németországba este. Hmm ugy gondoltam keresek valakit mert jól esne. Egy masszázst akartam csak, franciás levezetéssel. Na autopalya parkolo megáll, nezelodok az egyik legismertebb oldalon, győr kozeleben vtam. Na ejszaka aki elerheto olyat, ez jol leszűkitette a kört. Volt egy lány. Egesz jol nezett ki a teste képeket, arca kivolt takarva. Ok semmi gaz felhivtam adott cimet idopontot minden cukor odaertem. Cigány nő nyitott ajtót, na ez nekem totál ellenkezik az erkolcseimmel. Gondolkoztam h sarkonforduljak e de nem tartottam jo otletnek lehet hogy a lepcsohaz aljaban már vartak vna. Bementem, megbeszeltuk h masszázs utánna szopás szájba élvezéssel. Lefekudtem meztelen elkezdett nyomkodni hejjel kozzel unottan 3perc mulva megkerdezi felizgultá? Ránézek dik mondom mire?????? Megfogja a csöcsét es igy szól, ehune nézd a csöcsöm, nem akarsz b*szni??? Mondom nem. Szopast akarok meg masszázst. Akkkr megin csapkodta enyhen a hatamat eltelt ismet 3 -5 perc kerdezi neked telleg nem teccik a csocsom nem akarsz baszni he? Mondom nem, de mar semmit nem akarok. Letettem a 10 000est ez egy órára volr megbeszelve 15p et sem lehettem. Azt elviharzottam.
A lakasban terjengo cigiszagrol nem beszelve... dohanyzom de zart helyben nemtudom elviselni.
Jot keresett rajtam a repedtsarkuja. Es az a rohely hogy konkretan masszázslánynak hirdette magát.
Én csak hallottam a sztorit, de gondoltam, leírom.
Elment a srác egy orálra, szájba élvezéssel a végén. Elég nagy szerszámmal rendelkezett a pali, amivel meg is szenvedett a csaj, de azt mondta a srác, emeli kalapját, mert végezte a dolgát.
Na de ami a végén jött...
A csávó direkt úgy ment oda, hogy elég régen volt nővel, illetve magához se nyúlt, így egy nagy adag, nagy erővel lövelt ki belőle, a csaj szájába, ami hát... Igaz e vagy se, de konkrétan megöklendeztette, majd meg is hánytatta a csajt.
Nemtudom, van e tapasztalata valakinek ilyenbe, lehet e igaz, de elég hihetően eladta a srác.
Megfordítottam kutyába,hogy seggbe dugom a prostit.
Jó nagy barna folt volt a segge körül,már rá volt száradva.
Egyszer 3 hétig gyűjtögettem,majd kerestem egy prostit aki vállal nyelést.Szegény csaj kifutott a szobából amikor telelőttem a száját.
Dugom a prostit,kis fiatal csaj volt.Bejött a barátnője hogy valamit kivigyen,szintén prosti,tök meztelen volt.
Egy ideig nézett minket,majd kérdezte hogy nem látogatom-e meg őt is.Aztán kiment.
Felmentem a prostihoz.Panellakás.Mibdta hogy várjak,addig üljek le a konyhában,mert még vannak előttem.😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!