Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csal meg, hagy el, ragaszkodik az, akinek a legrosszabb vagyok az ágyban es mindenhogy is?
Jópasi effekt ronda nővel.
A szex az olyan hogy szinte elég belőlem csak a lyuk. Semmi testrészemmel nem foglalkozik.
Orál közben sem engem néz hanem csukott szemmel fantáziálgat.
Tapadnak nyomulnak rá mások, rám ugye senki.
Ilyen háttérrel mi a fr.ncnak van velem? És még betegesen arrogánsab féltékeny is, bizonygat, kötődik, ragaszkodik, hozzám..a rondasághoz.
A szexuális kultúrank az szerintem a legrosszabb szex legalsó rekordját is megdönti. Ha újítanék vagy bármi akkor elkapja a féltékenység, hogy lehet megcsaltam azért csinálnám másképpen.
Fél éve együtt vagyunk. Kezdetben ugye lángoló szerelem volt, de én már el vagyok képedve teljesen hogy mi tartja mellettem?
Ez mellett életképtelen is vagyok, ő meg sokat keres.
És egy rakat egyéb gond is van velem.
Az ilyenek meddig kínozzák a párjukat?
huuhhaa nagy gondok vannak.
Szóval olyan nő vagy, aki megkapta amit akar, és most az sem jó...
Az eszedbe sem jutott hogy szimplán valami extrábbra vágyik fél év után, mintsem tengericsillagba vágod magad hogy legyen amit akarsz?!
Nekem nem lenne senkim utána, nem kellek senkinek. Minek kuldjem akkor el?
Amugymeg bizonygat nem is lehet elkuldeni megtesz mindent hogy velem lehessen.
Érti ezt valaki?
ekkora önértékelési zavarral először magadban kellene rendet rakni, nem pedig szerencsétlen embert okolni, hogy csunyavagyok ugyis megcsal.
kérj szunetet járj pszichológushoz, kapd össze magad.
ha meg sajnáltatni akarod magadat, akkor tedd, de engedd el az embert....ne keserítsd meg az életét a saját negativizmusoddal
Most mi a probléma?
Mert egyszerre tűnik úgy hogy túl kevésnek érzed magad mellette, meg úgy hogy rossz az ágyban és az a baj.
Te mit szeretsz benne? Az az egyetlen erénye hogy jó pasi?
A gyér teljesítménye miatt is ragaszkodhat ennyire mert ha ilyen siralmas az ágyban tuti sokan megmondták már neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!