Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem a gyerekek születése óta el hanyagol, szerintetek mennyire normális ez? Van olyan nő akit a férje elhanyagol? Tudom le kel ülni megbeszélni de mindig azt mondja a gyerek az első. Én már nagyon unom szex mentes az életem normális ez?
Úgy értem az a természetes, ha már nincs libidója ennyi idősen.
Ettől még megerőltethetné magát, és szexelhetne, csak mert ő nem kívánja. Nem olyan nagy áldozat ez.
23. Akkor azért tűnt el a libidója, azonnal hagyja abba! Más mellékhatásokat addig jó, amíg nem tapasztal...
Persze nem mértéktelen módon tegye le, hanem apránként. Biztos vagyok benne, hogy nálatok ez hozta meg a problémát. Velem egyidős lányoknál is van ilyen mellékhatás. Én sosem szedtem, egyszer kaptam hormon szurit, meg is bántam..
Le leszek pontozva, de ez a megoldás:
- menj el prostihoz időnként és szexelj egyet. Érzelmileg nem kell hozzá kötődni, ürítesz egyet. Rögtön meg is nyugszol.
Így otthon is kevesebb lesz a feszültség, te is megértőbb leszel.
26,27
Felezze meg az adagot, majd 2 naponta szedje, aztán hetente 3x, majd hetente, majd 2 hetente, ésomdig felezze az időt. Hidd el, vissza fog jönni a libidója!
Annál örülj, hogy nem lett meddő vagy nem ment tönkre. :/
Ki javasolta a tabit? Mennyi idősek vagytok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!