Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem a gyerekek születése óta el hanyagol, szerintetek mennyire normális ez? Van olyan nő akit a férje elhanyagol? Tudom le kel ülni megbeszélni de mindig azt mondja a gyerek az első. Én már nagyon unom szex mentes az életem normális ez?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 19:23
1/43 anonim válasza:
Besegítesz neki a gyereknevelésbe, házimunkába? Vagy mindent egyedül ő csinál? Kedveskedsz neki? Megöleled, bújsz hozzá? Kimutatod hogy szereted? Érdeklődsz felőle, beszélgetsz vele? Ha nem, akkor ne csodálkozz rajta, hogy nem kivanja veled a szexet
2/43 anonim válasza:
A lényeget nem írtad. Milyen idősek a gyermekek, mióta tart ez a dolog?
3/43 anonim válasza:
miota?
Nalunk kb 1 evig nem volt szex. Most meg en nem igazan kivanom mert unalmas de ennek nincs koze a terhesseghez.
4/43 A kérdező kommentje:
Igen be segítek …. Az elején lelkes voltam voltak ígértek de estére mindig el fáradt.. én meg csináltam mindent amit kellet de mindig koppantam.
3 éve tart 8 és 10 évesek a gyerekek
2022. nov. 20. 19:32
5/43 anonim válasza:
Akkor itt másról van szó, a gyerekek már nagyok, nem csecsemőről van szó. Itt tényleg csak az őszinte beszélgetés marad
6/43 anonim válasza:
Jaaa...! Hát ne amiatt segíts, hogy este megkapd a szexadagodat. Hanem mert a te dolgod is.
7/43 anonim válasza:
Hány éves a párod? Előfordulhat, hogy ez már a menopauza előszobája, a hormonális változások évekkel korábban elkezdődnek, változó, hogy kinek mikor.
8/43 A kérdező kommentje:
Itt nem szex adagról szól, és amúgy meg nem dolgozik othon van a gyerekkel.
Én már a heti egynek is örülnék nem a napi adnak..
2022. nov. 20. 19:39
9/43 anonim válasza:
Na várjunk itt valami nem stimmel. Először "A" gyerek, utána kiderül, hogy két iskolásról van szó, majd most megint otthon van "A" gyerekkel. Melyik gyerekkel kell otthon lenni?
10/43 anonim válasza:
Én otthagynám a helyedben. Nem dolgozik, csak otthon van, el sem tud fáradni semmiben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!