Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem a gyerekek születése óta el hanyagol, szerintetek mennyire normális ez? Van olyan nő akit a férje elhanyagol? Tudom le kel ülni megbeszélni de mindig azt mondja a gyerek az első. Én már nagyon unom szex mentes az életem normális ez?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 19:23
11/43 A kérdező kommentje:
Az iskolás gyerekkel van othon. Tény jó anya!
Csak nem jó feleség ahogy látom.
2022. nov. 20. 20:01
12/43 anonim válasza:
MINDKÉT gyerek iskolás. Az iskolás gyereknek ISKOLÁBAN a helye, nem otthon. Miért kell OTTHON lenni egy ISKOLÁS gyerekkel? Neadjisten valamilyen betegsége van, ami állandó felügyeletet igényel?
13/43 A kérdező kommentje:
10-és igen megérdemelné… attól mert jó anya nem jó feleség..
Mindig csak a gyerekek
2022. nov. 20. 20:06
14/43 anonim válasza:
Megunt téged. Keress szeretőt.
15/43 anonim válasza:
Tipikus anya csak arra addig kellettél míg legyârtsd a gyereket, aztán le vagy sz.rva,én elvàlnék ilyentől vagy szétcsalnàm, megérdemli az ilyen önző, akinek te màr semmit sem jelentessz.ja de még tartsd is el.rúgnàm ki..te egy lúzer, papucs vagy.
16/43 A kérdező kommentje:
15 ös milyen igazad lehet…
Igen sokat tűrtem de köszi a segítséget.. sok támogatást kaptam most
Azt hiszem keresek valakit csak nehéz..
2022. nov. 20. 20:23
17/43 anonim válasza:
Nekünk is nagyon megváltozott a szexuális életünk miután megszületett a kisfiúnk. Szülès után mindig könyörögnöm kellet,hogy legyen már valami. Szülès óta eltelt hét év,de már nekem sincsen hozzá kedvem. Megvagyunk meg minden,de nincs szex hónapokig. Ìgy marad a hoki. Bár mondjuk elég is
18/43 anonim válasza:
Ez nem házasság,ez egy értelmetlen f.s.
19/43 anonim válasza:
17. Mi történt? Frigid lett a feleséged? Vagy eltűnt a libidója?
Szed tablettát vagy szedett?
Kérdező, szedett tablettát a feleséged valaha?
20/43 A kérdező kommentje:
Nem szedett…tablettát de a libido eltűnt!!!
2022. nov. 20. 21:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!