Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden jó a kapcsolatban de a szex nem?
Olvasgattam itt,s sokszor látok ilyen kérdést minden jó,életem szerelme de az nem. Ilyen hogy van? Csak nekem kínai? Hogy a fenébe lehet minden jó ha még a szexben se tudnak dűlőre jutni? Ha van kémia,szereted,vágsz rá,hogy lehet hogy nem kommunikálsz neked mi jó hogy jobb legyen,de ha párral nem lehet ennyiről se beszélni s nincs változás akkor nem lehet igazából nem is olyan jó a kapcsolat?
Én magamból indulok ki,ha ilyennel jönne a párom tuti azon lennék jobb legyen.
Ti ezt hogyan látjátok? Mikor ilyeneket látok csak a szexért eldobni valamit jaj de rossz ember,de ha évek alatt nem lehet ebben javulást elérni hogy tökéletes az a kapcsolat?😃
Kettő ennyire más személyiség hogyan tud közös programokat? Egyiknek pezseg a vére,másik nem ez a típus.
Persze vannak dolgok amikről lemondasz s vannak amiket hoz egy kapcsolat,de szerintem emiatt van ennyi válás. Az egy dolog más más dolog érdekel,de ha két ennyire ellentét nem tudom majd hova lehet nyúlni a nehzebb hullámvölgyben.
Na de ez az én meglátosom
Várok még válaszokat
Mert el vagy tévedve.
Nem csak szex van az életben és a nélkül meg lehet lenni.
Van aki máshol pótolja a szexet, de a többi dolog minden jó, még ha te ezt nem is érted.
Teljesen félreértesz de jó.
Kíváncsi vagyok ha még írnak mások.
Írhattok nemet is ha szeretnétek😃
4es,az kapcsolat ha minden jó de valaki megcsalja a másikat? Hm
Érdekes
Kérdező, hány éves vagy te, és milyen hosszú volt idáig a leghosszabb kapcsolatod? Mert nagy tapasztalatod nem lehet egy komolyabb, tartósabb hosszú kapcsolat terén.
Az együttélés olyanokat hoz magával, hogy egyéb elfoglaltságok, amik elviszik a figyelmet, az energiát a szexről. A vágy csökken a másik iránt mikor már nem újdonság hanem mindig ott van...és ezek már olyankor jönnek mikor maga a kapcsolat kialakult, megalapozódott, a szeretet megvan már rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!