Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha minden jó a kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden jó a kapcsolatban de a szex nem?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt,s sokszor látok ilyen kérdést minden jó,életem szerelme de az nem. Ilyen hogy van? Csak nekem kínai? Hogy a fenébe lehet minden jó ha még a szexben se tudnak dűlőre jutni? Ha van kémia,szereted,vágsz rá,hogy lehet hogy nem kommunikálsz neked mi jó hogy jobb legyen,de ha párral nem lehet ennyiről se beszélni s nincs változás akkor nem lehet igazából nem is olyan jó a kapcsolat?

Én magamból indulok ki,ha ilyennel jönne a párom tuti azon lennék jobb legyen.

Ti ezt hogyan látjátok? Mikor ilyeneket látok csak a szexért eldobni valamit jaj de rossz ember,de ha évek alatt nem lehet ebben javulást elérni hogy tökéletes az a kapcsolat?😃

ma 19:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Ha az egyik fél szexmániás, a másik meg aszexuális, ezen mit van megbeszélni? Egyébként az életben minden más területen jól kijönnek. Manapság már nemcsak szexpartnert, de egyáltalán társat is nehéz találni. Akivel megértitek egymást, jóban - rosszban kitartott melletted, csak sohasem érdekelte a szex. Te meg csak dugtad, mert azért valakit csak muszáj, ha mást nem lehet.
ma 20:04
 2/22 A kérdező kommentje:
Azért na ne vicceljunk,olyan két ember akik ennyire eltérnek nekem ne mond másban minden klappol,ha valaki "szexmaniás" nem prűd,beszél a vágyáiról,másik aszexualis visszafogott ez megmutatkozik személyiségben is,hogy illenének össze?
ma 20:06
 3/22 A kérdező kommentje:

Kettő ennyire más személyiség hogyan tud közös programokat? Egyiknek pezseg a vére,másik nem ez a típus.

Persze vannak dolgok amikről lemondasz s vannak amiket hoz egy kapcsolat,de szerintem emiatt van ennyi válás. Az egy dolog más más dolog érdekel,de ha két ennyire ellentét nem tudom majd hova lehet nyúlni a nehzebb hullámvölgyben.

Na de ez az én meglátosom

Várok még válaszokat

ma 20:10
 4/22 anonim ***** válasza:
22%

Mert el vagy tévedve.

Nem csak szex van az életben és a nélkül meg lehet lenni.

Van aki máshol pótolja a szexet, de a többi dolog minden jó, még ha te ezt nem is érted.

ma 20:10
 5/22 A kérdező kommentje:

Teljesen félreértesz de jó.

Kíváncsi vagyok ha még írnak mások.

Írhattok nemet is ha szeretnétek😃

ma 20:13
 6/22 A kérdező kommentje:

4es,az kapcsolat ha minden jó de valaki megcsalja a másikat? Hm

Érdekes

ma 20:13
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Pedig itt folyton azt olvasom, hogy annyian nem találnak maguknak senkit. Csúfolhatjátok incelnek, fatökűnek, bárkinek. Még 30, illetve 40 évesen sem találnak egyesek, és még szűzek is ráadásul. Ezekkel ellentétben én 26 évesen öregnek éreztem magam szűznek maradni. Az igényeket viszont teljesen le kell nullázni. Különben beigazolódik a mondás: "Válogatós koldusnak üres marad a gyomra!"
ma 20:14
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy még válogatni is kellene, ha az egyetlen egy is csak több évtized után jön nagy nehezen össze?
ma 20:18
 9/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de miért jönne évtizedek alatt össze csak egy? Elhiszem 20as évek elején nehéz,de 30 évesen csak kiépítesz egy egzisztenciát,elmész sportolni,akármi. Jobb a megalkuvás aztán csalni a párod mert hát na?
ma 20:20
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, hány éves vagy te, és milyen hosszú volt idáig a leghosszabb kapcsolatod? Mert nagy tapasztalatod nem lehet egy komolyabb, tartósabb hosszú kapcsolat terén.

Az együttélés olyanokat hoz magával, hogy egyéb elfoglaltságok, amik elviszik a figyelmet, az energiát a szexről. A vágy csökken a másik iránt mikor már nem újdonság hanem mindig ott van...és ezek már olyankor jönnek mikor maga a kapcsolat kialakult, megalapozódott, a szeretet megvan már rég.

ma 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!