Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Abból baj lehet, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abból baj lehet, ha egy kapcsolatban nagyon igénylem, hogy minden szexuális együttlétben megjenjen egymás szeretete?

Figyelt kérdés
Sok puszi, ölelés, összebújás, simogatás, csókok közben és utána, azt se bánom, ha végig fogjuk egymás kezét. Ha valamivel keményebb a menet (nagyobb lökések, gyorsabb tempóban, ütemesen dug pl. kutyában), akkor se bánom, ha fogja a kezem, ha van rá lehetőség, de fontosabb az aftercare, hogy utána még szeretgessük meg egymást alaposan.

ma 05:54
A kérdező szavazást indított:
Kifejezetten jól hangzik, én is ilyen szeretkezésekre vágyom (férfi vagyok)
Tolerálható, ellennék ilyen szexszel is (férfi vagyok)
Kevés lesz egy így nekem/nem áll hozzám közel (férfi vagyok)
Nő vagyok, tapasztalataim szerint szeretik
Nő vagyok, tapasztalataim szerint nem erre vágynak
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi baj lehetne mégis???
ma 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem,de sok FFI nem vevő rà...
ma 07:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond ha igy szereted. Romantikus pasi kell hozzá és főleg szerelmes.
ma 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért lenne ezzel gond ?

Valakinek ez egy biztonság érzetet ad

N30

ma 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!