Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha minden jó a kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden jó a kapcsolatban de a szex nem?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt,s sokszor látok ilyen kérdést minden jó,életem szerelme de az nem. Ilyen hogy van? Csak nekem kínai? Hogy a fenébe lehet minden jó ha még a szexben se tudnak dűlőre jutni? Ha van kémia,szereted,vágsz rá,hogy lehet hogy nem kommunikálsz neked mi jó hogy jobb legyen,de ha párral nem lehet ennyiről se beszélni s nincs változás akkor nem lehet igazából nem is olyan jó a kapcsolat?

Én magamból indulok ki,ha ilyennel jönne a párom tuti azon lennék jobb legyen.

Ti ezt hogyan látjátok? Mikor ilyeneket látok csak a szexért eldobni valamit jaj de rossz ember,de ha évek alatt nem lehet ebben javulást elérni hogy tökéletes az a kapcsolat?😃

tegnap 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
8 évet vesztegettem el egy olyan kapcsolatban, ahol nem működött a szex. Az első 6 hónap még OK volt, de utána egyre kevesebb és egyre szarabb lett a szex a merevedési problémája miatt. Beszélni nem akart róla, orvoshoz nem ment. Évente 1-2x sikerült összehozni egy fél perces együttlétet. Az utolsó 3 évben pedig már nem is próbálkoztunk semmivel. Amúgy jól elvoltunk, mint lakótársak, sok közös program, rengeteg utazás, fesztiválok, bulik. Évekig tűrtem a szextelenséget és próbáltam magamban elnyomni a vágyakat. Próbáltam elfogadni, hogy "egy kapcsolat nem a szexről szól" és, hogy a szex nem fontos. Sajnos nekem igenis az. 36 évesen léptem ki a kapcsolatból, hogy még legyen esélyem megélni a testiséget is ebben az életben.
tegnap 20:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
...akkor ez a kapcsolat már most kuka. Kérdés mikor látjátok be
tegnap 20:40
 13/22 A kérdező kommentje:

Sajnalom utolsó.

Na pont erről beszéltem

Nem hajlandó orvoshoz menni,semmi törekvés.

Én ha valakit szeretek mindent megteszek megoldódjon.

Az ilyen kapcsolatokra értettem.

Sajnalom hogy ez volt.

tegnap 20:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Pedig a szex nagyon fontos egy kapcsolatban, ha az nem működik, akkor az a kapcsolat semmit sem ér, előbb utóbb tönkremegy.
tegnap 20:42
 15/22 anonim ***** válasza:

Egy évig volt olyan, hogy az volt amit a párom akart a szexben.

Ő a férfi

tegnap 21:05
 16/22 anonim ***** válasza:

2 évig voltam egy olyan pasival, akinek merevedési zavara volt. És nem testi eredetű, hanem lelki.

Nekem nagyon durván fontos a jó szex, egyszerűen megbolondulok, ha nincsen. Persze attól is, ha nem jó...

Eleinte próbálkozott, támogattam, kivizsgálásokra jártunk, pszichológushoz ment. Aztán már egyáltalán nem próbálkozott, én meg már mindent bevetettem. 2 év alatt egyszer sikerült szexelnünk (mármint konkrét aktus). Eleinte elég volt nekem is az orál, de aztán már nem.

Idővel rájöttem mi volt a gond, csak akkor nem vettem észre. Nem volt őszinte hozzám, ugyanis ő nagyon sub beállítottságú, a gond csak az, hogy én is nagyon az vagyok. A szex maximum csak akkor működött volna, ha dominaként viselkedek vele.

tegnap 21:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

2 évig voltam olyan kapcsolatban, ahol nem volt jó a szex. Az első pár hónap (így visszanézve) az elment kategóriába tehető. Akkor ott elvitte a dolgot az újdonság varázsa, meg az érzelmek.

Én nem voltam sosem menő lány. Nem volt sosem menő pasim. Nem voltam olyannal aki sok nőhöz ért előttem, aki olyan "hű de jó az ágyban"

Igazából sztem azt sem tudtam, h milyen ha nagyon jó egy pasival.

Örültem, h vki foglalkozott velem, figyelt, gondolt rám.

ágyba kaptam a reggelit, volt virág, tervezgette a jövőt. Összeköltöztünk, közös munkának fogott fel minden feladatot..stb

Most ezt eldobod? Tényleg úgy gondolod, h nem jár egy esély?

Biztosan van olyan nő, akit annyira nem izgat a szex. Neki biztosan főnyeremény lett volna a helyzet

Én viszont már tudom, h feszült kezdek lenni, ingerlékeny, ha nem vagyok kielégítve...stb úgy 1 év után próbáltam beszélni róla, h annyira nekem nem élvezetes.

Süket fülekre találtam kb.

Maradt a maszti, aztán a szakítás

29n

tegnap 21:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

#17 ez szinte pontosan így volt velem is. Már a maszti se volt kielégítő. Sokszor naponta 3X magamnak estem és folyamatosan kívántam.

Aztán lett egy férjem, vele majdnem minden nap volt szex még gyerek mellett is, mégis minden na masztiztam mellette. Ebbe sosem gondoltam úgy bele, úgy voltam vele, egêszséges kapcsolatban magaddal is foglalkozni (ezzel most is így vagyok egyébként).

A jelenlegi párommal sajnos kb csak 2 hetente tudunk találkozni, viszont olyannyira passzolunk és olyannyira kielégít, hogy ugyan naponta gondolok a vele való szexre, de nem gyakran maszturbálok, inkább megvárom, míg találkozunk.

tegnap 21:27
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves 10es.

Na ezt nem értem

Te miről beszélsz? Milyen vágy hagy alább ha az elején sem volt jó? Nem,ezzel magyarázzátok és hazudtoljátok meg azokat akiknek sikerül 10 év után is ezt munkával megtartani. Nem minden kapcsolat 1 év után lakótársi viszony. 10 év után a szexről elveszi a figyelmet? Mit? Ha nem volt ez soha téma,tabu,vagy mint az utolsó válaszadók a párral nem lehet beszelni,nem próbalja meg jobb legyen,akkor az élet más problemáiban ott lesz? Ha tabuk nélkül nem lehet vele beszélni? Elég szomorú így látod.

tegnap 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen úgy van, hogy a kémia, a vonzalom, a szexuális összeillőség az egy nagyon megfoghatatlan dolog.

Szerepet játszik benne rengeteg tudatos és tudattalan dolog.

Van olyan, hogy papíron jó minden, mégsincs meg az a zsigerből jövő gerjedelem, a szexuális összhang.

Olyan is van, hogy valakivel SEMMI nem jó, viszont van nagyon erős szexuális vonzalom, összeillőség.

Sokan egyébként teljesen másra izgulnak szexuálisan, mint amilyen embert párkapcsolatra el tudnak maguk mellé képzelni.

Aztán az is benne van, amit fentebb írtak.Valamikor jó volt minden, aztán elkoptatta a vágyat az élet és annak nehézségei.

tegnap 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!