Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm csecsnek hívja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csecsnek hívja a melleit. Ez nem fura?

Figyelt kérdés
Engem meg babának hív, és szokta mondani, hogy “cicire tesz”…
febr. 5. 22:00
A kérdező szavazást indított:
De fura
Nem, ez általános
Nem tudom megítélni
26 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Pontosan egy ilyen nőre vágyok! :)
febr. 5. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Én meg csöccsnek

Most ebben mi a nagyon fura fölleg ha nem szúnyog csípés van a mellkason hanem csüngő kanna

Azt nem hívhatód cikinek

febr. 5. 22:05
 3/17 A kérdező kommentje:

Jogos. Neki se kicsi.

Engem néha Emőkének is hív (Csecs + Emőke)

No comment..

febr. 5. 22:11
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
van baj, nem kicsi.... csecs emőke. ez bolond.
febr. 5. 22:20
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Hát nézd, nem egyezhet a humorod mindenkiével, de nem árt, ha a pároddal ebben egy hullámhosszon vagytok. 😀
febr. 5. 22:33
 6/17 Tejesbaba ***** válasza:

Nem tudom hogy a lányok hány százaléka hívhatja csecsnek a melleit vagy csöcsnek (valószínűleg nem sokan), nekem nem tűnik furának. Nem gondolkodunk egyformán, nem ugyanazokat a kajákat szeretjük, stb-stb estig lehetne sorolni. Ha megnézed imdb-n minden film kap a 10-es skálán, mindenféle pontszámot a felhasználók által, már más dolog hogy az arányok filmenként eltérnek.

Rengeteg minden egyéni nézőpont kérdése. Hozzád lehet jobban illene egy kevésbé vagány lány, ha ez neked furcsa. Leginkább kb azért tűnhet furcsának neked, és más egyes embereknek, mert nem ez a szokványos! A lányokra nem jellemző úgy általában ez a fajta vagányság, hogy "cicire teszlek" Kicsit másabb a stílusa mint a legtöbb lánynak, kb csak ennyi.

Tessék (lehet ez nem jellemző a barátnődre, de nem is ez a lényeg) mivel én egy eléggé otthonülő típus vagyok, nekem pl kifejezetten tetszene az, ha egy nő néha "megfogná" a kezemet, most ide megyünk, most oda (néha lehet mondanám, hogy nincs kedvem) alapvetően tetszene az, ha húzna magával! Holott a legtöbb nő/lány nem ilyen, nekem tetszene az hogy nem mindig nekem kéne mondani neki, hogy menjünk sétálni, menjünk el moziba, stb-stb........... holott sok férfi/fiú biztos furcsán érezné magát, illetve furcsának gondolná emiatt a barátnőjét.

febr. 6. 03:56
 7/17 anonim ***** válasza:
Valószinűleg igy hallotta otthon. Vagy a faluban.
febr. 6. 05:05
 8/17 anonim ***** válasza:
41%
Ez kamu, hülye gyerek fantázia.
febr. 6. 07:17
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Nincs itt semmi látnivaló pusztán a barátnőd egyik a rengeteg hibbant beteg picsa közül😂 sok sikert hozzá…
febr. 6. 12:58
 10/17 anonim ***** válasza:
A tehenészetben is így hívják.
febr. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!