Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátnőddel ha nem jó vele?
Hosszabb kapcsolatra értem s persze több alkalom volt mikor megpróbálod megbeszélni viszont ugyanúgy passzívan áll a dolgokhoz.
Egyszerűen nem illetek így össze.
Ez szemétség?
Én úgy allok ehez akkor szemétség ha meg se próbálod megbeszélni mert a szex kommunikáción is múlik,beszélsz a vágyakról s ő is.
De szerintem ha valakivel nem lehet ilyenről beszélni s csak kapni szeret,nem érdekli mit mondasz ott nem is a szexel van a gond,nemde?
Én amikor nagyon fiatal voltam, fogalmam sem volt, mire vágyom, mit szeretnék sőt arról sem, hogy mit tudok/ szeretek adni. Nem tudtam, mennyire fontos erről beszélni.
27 évesen csodás a szexuális életem, mert megvan minden, amire vágyok egy olyan emberrel, akivel hasonlóak az igényeink.
Nem szemétség, ha megpróbáltad, gondolom a barátnőd se tudja mit akar, majd ő is szerez tapasztalatot mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!