Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátnőddel ha nem jó vele?
Hosszabb kapcsolatra értem s persze több alkalom volt mikor megpróbálod megbeszélni viszont ugyanúgy passzívan áll a dolgokhoz.
Egyszerűen nem illetek így össze.
Ez szemétség?

Én úgy allok ehez akkor szemétség ha meg se próbálod megbeszélni mert a szex kommunikáción is múlik,beszélsz a vágyakról s ő is.
De szerintem ha valakivel nem lehet ilyenről beszélni s csak kapni szeret,nem érdekli mit mondasz ott nem is a szexel van a gond,nemde?

Én amikor nagyon fiatal voltam, fogalmam sem volt, mire vágyom, mit szeretnék sőt arról sem, hogy mit tudok/ szeretek adni. Nem tudtam, mennyire fontos erről beszélni.
27 évesen csodás a szexuális életem, mert megvan minden, amire vágyok egy olyan emberrel, akivel hasonlóak az igényeink.
Nem szemétség, ha megpróbáltad, gondolom a barátnőd se tudja mit akar, majd ő is szerez tapasztalatot mással.

A nők többsége minden szarakodás nélkül otthagyja azt a pasit aki nem képes rendesen megdugni és ezt több exem is elmondta hogy volt már ilyen.
Ha azok nem éreznek lelkiismeretfurdalást miatta én meg pláne nem fogok ragaszkodni egyik ilyenhez se…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!