Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanál a barátnőddel ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a barátnőddel ha nem jó vele?

Figyelt kérdés

Hosszabb kapcsolatra értem s persze több alkalom volt mikor megpróbálod megbeszélni viszont ugyanúgy passzívan áll a dolgokhoz.

Egyszerűen nem illetek így össze.

Ez szemétség?

ma 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétség. Én 1,5 évig éltem ilyen kapcsolatban, egyszerűen nem illettünk össze, aztán vêgül elhagytam a barátomat.
ma 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát... ha nem passzol a szex... érdemesebb.
ma 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Megtettem, de nem volt egyszerű. Szar embernek érzem magam a mai napig miatta. :(
ma 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 nem kell. Az emberek nagy részének fontos a szexualitás. Én nem tudnám elképzelni nélküle az életem, hatalmas a libidóm. Nem szeretném ezt megvonni magamtól vagy nem élvezni.
ma 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Én úgy allok ehez akkor szemétség ha meg se próbálod megbeszélni mert a szex kommunikáción is múlik,beszélsz a vágyakról s ő is.

De szerintem ha valakivel nem lehet ilyenről beszélni s csak kapni szeret,nem érdekli mit mondasz ott nem is a szexel van a gond,nemde?

ma 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Én amikor nagyon fiatal voltam, fogalmam sem volt, mire vágyom, mit szeretnék sőt arról sem, hogy mit tudok/ szeretek adni. Nem tudtam, mennyire fontos erről beszélni.

27 évesen csodás a szexuális életem, mert megvan minden, amire vágyok egy olyan emberrel, akivel hasonlóak az igényeink.

Nem szemétség, ha megpróbáltad, gondolom a barátnőd se tudja mit akar, majd ő is szerez tapasztalatot mással.

ma 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakítanak ez csak egymás kínzása és időpocsékolás! Persze mindenki saját bőrén tapasztalja meg mint ahogy én is! Jó pár évet töltöttem el az exmmel hiába reménykedtem próbálkoztam elpocsékoltam rá az időmet! f
ma 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!