Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál azért a barátnőddel, mert nem akarja kipróbálni az anált?
Figyelt kérdés
Szakító ok lenne neked, ha nagyon ki szeretnéd próbálni análisan, mivel sosem próbáltad még, de a barátnőd egyáltalán nem nyitott rá?2023. márc. 13. 15:22
1/12 anonim válasza:
Igen, persze. Óvd meg szegény lányt magadtól.
Nem semmi, hogy 2023-ban még léteznek ilyen köcsög emberek, te jó ég.
3/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem szakítanék vele. Valahogy majd csak túlélném anál nélkül inkább mint hogy emiatt dobjam
4/12 anonim válasza:
Nem, egy ilyen semmiség miatt nem dobnám el a kapcsolatunkat.
5/12 anonim válasza:
Nem.
A szex akkor jo ha kolcsonosan elvezzuk.
6/12 anonim válasza:
Nem. Van még másik 500 féle izgalmas dolog amit csinálni lehet, s biztos lesz benne 400 amiben meg passzolunk. Persze ha 100-ból 99 nem a közös pontok száma, akkor ott gondolkozni kell passzolunk-e szexuálisan.
7/12 anonim válasza:
Nem.
Előbb-utóbb úgy is bele fog menni.
8/12 anonim válasza:
Nem. A szex fontos egy párkapcsolatban ez kétségtelen, de csak azért, mert ezt vagy azt nem lehet, még nem szakítunk.
Persze ha neked ez a teljes szexuális kielégüléshez fontos, sőt elengedhetetlen, akkor keress olyat aki benne van.
9/12 anonim válasza:
Nem. Több barátnőmmel is kipróbáltuk, volt amelyik azt mondta, jó volt neki, volt amelyiknek kellemetlen volt, de érdekes módon egyikkel sem csináltuk újra.
Valahogy nekem sem volt kedvem.
10/12 anonim válasza:
Mi az hogy nem próbáltam? Szinte az összeset seggbedugtam. Össze sem jönnék ilyen prűd pi...val!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!