Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Drága lányok, kérlek szavazzat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága lányok, kérlek szavazzatok és írjatok, öntsünk végre tiszta vizet a pohárba egy sokat tárgyalt témában! A ti tapasztalataitok alapján mekkora a valódi átlag péniszméret?

Figyelt kérdés

Számoljunk le végre a kisfarkúakat megnyugtató hazugságokkal, a nevetséges hamis eredményekkel! Légyszi mondjátok el nekünk a valóságot kedves őszinte lányok, szerintem sokakat érdekel, nekem is elegem van a hamis "kutatási eredményekből".

Azt kérem, hogy csak olyan lányok írjanak, akik ismerik az eddigi partnereik többségének méretét, és ezekből számoljanak átlagot. Köszönöm, ha részt veszel a felmérésben, és segítesz leleplezni a szánalmas hazugságokat a témában.

2022. nov. 14. 20:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%

A fiatalabbaknál ez a tizen huszonéves korosztály bizony 16-17cm az átlag.

Nem légbőlkapott.

Tesi öltözőben uszoda öltözőben koli zuhanyzóban se látni ennél a korosztályon kisebbet

Az átlag azér 13-15 cm mert belevették a 40-50-60-70 korosztályt és nekik kisebb

2022. nov. 16. 08:27
 22/24 A kérdező kommentje:

Te állva látod ezeket a farkakat, hogy ilyen magabiztosan nyilatkozol erről?

2022. nov. 16. 08:30
 23/24 anonim ***** válasza:
66%

Páromé 21 cm

19L

2022. nov. 18. 21:25
 24/24 anonim ***** válasza:
86%

Huszonéves lány vagyok, a hasonló korú, magas sportos pasikat kedvelem, ezzel a típussal szoktam ismerkedni. Nagyjából egy tucat partnerem volt eddig, ezek közül egynek volt csak 14-15 centis. A legkisebb pénisz volt, amit életemben valaha láttam. Ahhoz képest, hogy ezt a méretet szokták mondani az átlagosnak, meglepő volt élőben szemtől szemben látni, hogy mennyire kifejezetten kicsinek tűnik a kezeim között. Nekem nem jött be.

Leggyakrabban a 16-18 centis mérettel találkoztam, és egy kis szerencsével 19-20 centis farokba is könnyen bele lehet futni. Ami szerintem tényleg ritka lehet, az a 20 centi feletti méret, mindössze egy ilyen partnerem volt eddig, aki 22 centivel rendelkezett.

Bár én kisebb termet vagyok, de számomra nem nyújt kielégülést az "átlagosnak" feltüntetett méret. Nem szükséges feltétlen a ló méret a jó szexhez, és minden lány más adottsággal rendelkezik, de nekem kell az a "tyűűűha, ez aztán szép nagy" amikor lehúzom a nadrágot. Úgyhogy bármi is legyen a tényleges átlag, számomra 17 centitől kezdődik a "normális".

2022. nov. 19. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!