Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága lányok, kérlek szavazzatok és írjatok, öntsünk
végre tiszta vizet a pohárba egy sokat tárgyalt
témában! A ti tapasztalataitok alapján mekkora a valódi
átlag péniszméret?
Figyelt kérdés
Számoljunk le végre a kisfarkúakat megnyugtató hazugságokkal, a nevetséges hamis eredményekkel! Légyszi mondjátok el nekünk a valóságot kedves őszinte lányok, szerintem sokakat érdekel, nekem is elegem van a hamis "kutatási eredményekből".
Azt kérem, hogy csak olyan lányok írjanak, akik ismerik az eddigi partnereik többségének méretét, és ezekből számoljanak átlagot. Köszönöm, ha részt veszel a felmérésben, és segítesz leleplezni a szánalmas hazugságokat a témában.
Aki nemhiszi el hogy van nagy is, annak vonalzóval küldök képet vagy nézze meg
2022. nov. 14. 20:18
2/24 anonim válasza:
15 cm
2022. nov. 14. 20:19
3/24 anonim válasza:
Nem tudsz csak nőktől választ várni. De mit érdekel az átlag?
Nézzük a valóságot a nőkbe sokkal nagyobb is belemegy az átlagnál, igen kellő izgatással 20+ is. De eltudom képzelni hogy fáj, utána kellemetlen, nem lehet durvulni stb. Tehát én ilyen 18 centit mondanék hosszra. Vastagságra meg szerintem ami mindenhogy kellemes az a 14-15 kerület. Tehát olyan 4,5-5-5,5 átmérős.
2022. nov. 14. 20:21
4/24 anonim válasza:
23-25 centi körül lehet az átlag a tapasztalataim szerint, mintavétel: kb. 50 pasi Bp. és környékéről. De tény, van néhány nevetséges rövidfarkú lúzer balfék is a populációban, ezeket tökön rúgom és harsányan röhögök rajtuk, amikor meglátom az incifinci kis nyomorék farkincájukat. De van, hogy már ruhában kiszúrom őket, ilyenkor a "szia Tamás/Gábor! stb." köszönés helyett helyből a "há-há, te mikropöcsű egér!" rikkantással köszöntöm őket. Ez van fiúkák, 20 centi alatt selejt mindenki és kész!!
2022. nov. 14. 20:30
5/24 anonim válasza:
13-15 cm
Ez az átlag, hiába állította be hazugságnak.
2022. nov. 14. 20:30
6/24 anonim válasza:
Amúgy ha te egy heteroszexuális férfi vagy akkor miért érdekel ennyire más pasik farkának a mérete? :D 13-15cm közt van az átlag hiába bizonygatod a hülyeségeid. :)
2022. nov. 14. 20:37
7/24 anonim válasza:
6 Buta kérdés. Azért mert versenytársak. Ha HETEROSZEXUÁLIS nő vagy miért érdekel más nők szépsége? Na ugye. Buta emberek...
2022. nov. 14. 20:39
8/24 anonim válasza:
12-13
9/24 anonim válasza:
13-15
10/24 anonim válasza:
Hát mondjuk a külső szépség meg a farokméret nem egy. Amúgy én nem hasonlígatom magam senkihez, nincsenek kisebbségi komplexusaim a külsőm miatt. Nincs nagy mellem, mégse verem itt a nyálam minden nap, hogy férfiak most valljatok színt, csak a nagy csöcs a nyerő ami minimum 80F ugye???! Mert a saját tapasztalatom azt mondatja velem, hogy nem ez számít, meg mert nem érdekel más nők nagy csöcse. :D Ti meg itt lesitek egymás farkát és még alá is támasztod egy ilyen dologgal. Vagy akkor te más férfiak szépségét a farkuk méretében méred? Mert erre kérdeztél rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!