Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt tapasztalatotok már 20 cm körüli pénisszel?
Nem az átlag nők felizgulva olyan 12,5-14centi kürüliek amikor a végét érzed.Ez olyan ha a makkod 3,8-4centi hosszú amikor kifeszül olyan 3makk mélyen megy be és a végét érzem.De a mélyebb nőbe 16cm érzem és még van tartalék amit tolhatok.Az igazán mély nők olyan 17,5-18mélyek.Oda bemegy 5makk mélyen khmmm...
Ahova bemegy a 18 oda bemegy a 20-23is.
A hüvelynek nem a hossza nő meg izgalom hatására, hanem az átmérője (pontosabban az sem nő, csak könnyebben tudja elengedni hogy be tudja fogadni amit be kell).
Póztól is függ milyen mélyre mehet. Használd ésszel, figyelj a partneredre és akkor nem lesz gond.
Szóval ezek szerint te is végigéred belül és a hegyével a belső végéhez érsz ennek:
7 nem tudom azt olvastam hogy nyugalmiban a nők olyan 6-9centi mélyek és hosszban is befele 12,5-16körül bővül.Van olyan nő aki 12nyugalmiban is oda jó nagy fehér.
Éreztem hogy elsőre felszisszent amikor tövig toltam hátulról pózban és hamarabb éreztem belül a végét de másodikra tövig tolhattam és kérte hogy nyugodtan rendesen asszam szét.Akkor már tövig ment és erőből két kézzel a vállát fogva nekitámasztva az ágy karfájánakt tövig beküldhettem mint a 18-19centimet.Ha ezt bírtam elég ideig 8-10 lüktetéssel jutalmazta a hüvelye fáradozásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!