Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt tapasztalatotok már 20 cm körüli pénisszel?
#28 ahogy olvastam, mintha saját magamat olvastam volna. Bár én jóval fiatalabb vagyok, de hasonló alkat. 174 cm, nem vagyok duci, de széles a csípőm és nagy a cicim, fenekem, combjaim.
Szintén 18 centitől felfelé kezdem el igazán élvezni, és az átlagnak mondott 14-16 cm tartomány számomra kifejezetten nem élvezetes, olyan érzés mintha nem történne semmi.
A 17-18cm hossz átlagos vastagsággal már elmegy egynek, de nekem a vaskosabb 19-21 centis méret vált be a legjobban, feszít is és egyben mélyre beér, számomra tökéletes. Van egy-két póz valóban, főleg a kutyapóz és a misszionárius nagyon feltolt lábakkal, amiben már tud fájni vagy hozzáér a méhszájamhoz de én a kellemesen fájdalmas részeket is élvezem ha már be vagyok indulva.
A mostani pasimnak kereken 21 centis, és én imádom, nem okoz problémát szex közben egyikünknek sem, a legtöbb pózban nem kell finomkodnunk és ha megvan a kellő előjáték akkor mehet tövig. Míg az ő előző barátnőjével 1 évig szenvedtek és az a lány meg sosem tudta megszokni a méretét. Az én előző pasimnak meg 14 centis volt és egyszerűen bármit csinált vele, sehogy nem élveztem, 3 hónappal később szakítottam vele a kis mérete miatt.
Szóval mindenkinek a saját méretkategóriáját kell megtalálnia, de kedves kérdező, hidd el, hogy sokkal több nő bírja és szereti a 20cm feletti méreteket, mint ahány férfi rendelkezik ekkorával, úgyhogy ne aggódj ezen mert inkább szerencsés vagy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!