Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalatotok,...

Milyen tapasztalatotok, esetetek van/volt az idős hölgyekkel a buszon?

Figyelt kérdés

A városi buszon utaztam, alig voltunk 2-3an fent. Valahol középen ültem. Jön egy asszony, és naná, h mellémül. Mintha nem volt még 50 másik hely. Meg még akkor elkezdett velem beszélgetni...

Nektek mi a tapasztalatotok?

2019. jan. 30. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%

Felháborító!

Remélem tettél feljelentést a rendőrségen!

2019. jan. 30. 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
39%

Egyszer egy néni mogorván beszólt nekem még 15-16 éves lehettem. A végállomáson szálltunk fel osztálytársammal, és annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy fel sem tűnt, már annyian vannak, hogy nincs ülőhely szegény néninek. Nem volt túl kedves, szóval azért az én nagyanyáim nem ilyenek :D, de abszolút jogos volt, hogy nem adtam át a helyem, sőt úgy ültem trehány tiniként hogy két helyet foglaltam el.

Azóta eltelt 15 év, és ma már le sem ülök sehol, úgy is át kell adni a helyem, ha meg ülök folyton azon vagyok és azt kell (belső kényszer) lesnem, ülhetek e még, nem e száll fel egy idős néni, bácsi.

Ennyi, egyéb esetben csak jó tapasztalataim vannak. Általában azért mindenki kedves ha te is az vagy velük. AKkoriban 15 évesen nem kértem se elnézést a nénitől se semmit, csak hirtelen odébb ültem, de ő már annyira felpaprikázta magát, hogy még egy két személyeskedő beszólást sem tudott visszatartani... és már le sem ült. igaza volt, de emberileg szarul kezelte a helyzetet. Ennyi a véleményem.

2019. jan. 30. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Pont láttam ilyet. 😀

Néni leül egy fiatal nő mellé, aki a könyvébe van temetkezve. Rengeteg üres hely volt. A néni mindenről beszélt. Alig érte el a buszt, honnan jön, hova megy, milyen az idő. A fiatal nő mindig próbálta maga elé emelni a könyvét, hogy jelezze, ennyi volt, de az öregasszony csak beszélt tovább. A nő semmit nem reagált, csak sóhajtva elbámult a messzeségbe.

Szerintem direkt nem veszik ezt a nénik észre.

2019. jan. 30. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A nagyszüleimmel voltunk bevásárolni, én vittem a nagy táskákat, és fel akartunk szállni a buszra a 2. ajtón mert úgy állt meg a busz. Leengedtük persze a leszállókat, aztán amikor elfogytak, felszállt pár idős, a nagyszüleim és én is követtem volna őket a pakokkal, amikor a vén banya jött hogy le akar szállni és a lépcsőn kb. majdnem hanyatt estem, ahogy bitang erővel lökdösött lefele, a csomagok is húztak hátra, közben üvöltözött velem, hogy bunkó fiatalok nem engedik leszállni... egyértelműen rám utazott.. mert fiatal vagyok. :(

Pedig addig a helyem is mindig átadtam nekik, udvarias voltam velük, sőt ha valamelyik trécselni akart akkor mgehallgattam. Na most már ilyen nincs. Ez a hála bszki hogy lelöknek a nehéz táskákkal a földre... tényleg nem sokon múlt hogy elessek.

2019. jan. 30. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és amíg a többiek előttem szálltak föl, eszémbe nem jutott hogy le akar szállni!
2019. jan. 30. 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Pedig most ti is teljesen úgy pampogtok, mint egy nyugdíjas, már bocs. ^_^
2019. jan. 30. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Nàlam olyan volt (2 eset mindkettő héven) hogy szàlltam fel majd a mögöttem levő 60 -70 körüli nő tiszta erőből meglökött felfele majd röhögött hogy de jó elérte, a màsik meg leültem egy négyesbe ahol ült egy bàcsi de olyan undorral meg pofavàgàssal nézett ràm hogy én oda mertem ülni hogy inkàbb elültem onnan.
2019. jan. 30. 11:39
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Szegények unatkoznak :D Engem a bácsik szoktak megtalálni, egyedül akkor zavarnak ha mást csinálnék, ha nincs jobb dolgom szívesen elbeszélgetek velük.

Távolságin szoktak zavarni az emberek, nem csak idősek de többnyire rájuk jellemző a következő: Egyetemre másik városba járok, két megyeszékhely között ingázok rendszeresen. Folyton felszállnak olyan emberek akik a legelső 2 falu valamelyikébe mennek. Adott helyekre negyedóránként jár busz és az nincs is tele egyetemistákkal.

Másik: bizonyos busztípusokra csak ülő utast engednek. Erre is képesek a vasárnapi csúcsidőben felszállni és 3 megálló múlva leszállni. Semmi baj, hogy szerencsétlen emberek meg várhatnak egy órát a következőre.

2019. jan. 30. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb 13 voltam. Mentem valahová busszal, egy néni becuccolt az ajtóba, gondoltam leszáll, de mikor kinyílt az ajtó, nem mozdult.

Mondtam neki, hogy "elnézését, leszállhatok?"

Erre rám kiabált, hogy "NEM! Hamarabb kellett volna az ajtóhoz jönni."

Én meg csak néztem, hogy ez komoly? És tovább mentem miatta egy megállót.

2019. jan. 30. 13:28
 10/13 Tislerics Máté ***** válasza:
100%
Idős hölgyek, bácsik egyaránt ilyenek! Szerintem csak unatkoznak és ezért csinálják! Természetesen engem is betámadtak anno többször is... Egy-két élettörténetet végighallgattam már... :D mondjuk voltak érdekesek is...
2019. jan. 30. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!