Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalatotok,...

Milyen tapasztalatotok, esetetek van/volt az idős hölgyekkel a buszon?

Figyelt kérdés

A városi buszon utaztam, alig voltunk 2-3an fent. Valahol középen ültem. Jön egy asszony, és naná, h mellémül. Mintha nem volt még 50 másik hely. Meg még akkor elkezdett velem beszélgetni...

Nektek mi a tapasztalatotok?

2019. jan. 30. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%

Amit még itt nem írtak: szupermarket pénztárnál mindig a lábamra tolják a bevásároló kocsit, mert azt hiszik hogyha előrébb kerül 10 cm-ert a sorban akkor gyorsabban fog menni a sor. Volt olyan aki szólt hogy menjek előrébb, hogy tudjon pakolni, persze én nem tudtam előrébb menni mert már az előttem lévő seggében voltam, erre a nénike elkezdett szidni hogy micsoda hülyegyerek vagyok miattam lekési a buszát.

Meg tolakodni szeretnek, lazán beállnak bárki elé bármikor.

Ha meg új kassza nyílik akkor mindenkit fellökve tudnak sprintelni a 40 kg-os kosarukkal.

2019. jan. 30. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
94%

Néha hasonlót tapasztalok én is: sokszor nem olyan ül le a közelembe, akit szeretnék.

Unatkoznak, egyedül vannak, így dumálni akarnak, ha tetszik, ha nem. Ha felvesz az ember egyfajta durcás arcot, akkor nem feltétlen közelednek:).

2019. jan. 30. 21:40
 13/13 anonim ***** válasza:
9-es. Én lerúgtam volna a cuccait a buszról az öregasszonnyal együtt. Amúgy miért kéne átadni a helyet?? Kötelező? Nem. Illik? Jah értem, szóval felesleges :D
2019. febr. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!