Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt tapasztalatotok már 20 cm körüli pénisszel?
Nem vagyok nő hanem F.18-19centi azt tudom mekkora mert tulajdonosa vok.De már a szabályos sovány férfit mintázó erektált 19cm(találtam kidobva ilyen műpélót)nagyon kegyetlen.A 20 21 22 cm külön külön is más dimenzió.
Simám végigérek kettő pont 9cm es wc gurigát és kijön a vége egy jó centire ha megdugást utánzok nagy erekcióval.
Volt egy nagyon kedves tanárom magas pasi ahogy írjátok én 183vagyok ő olyan 185simán.Pinabolond az szent mondta.Megkérdeztem az az izé mekkora amit negyedik általánosban láttam nála? 21 és fél centis.Tejóég én csak lógva láttam kicsibe de megilyedtem 7-8méterről strandon.Csak apámét láttam az is jó 18 19volt amikor 5lehettem kinyúlva lógva láttam.Szerintem előtte verte anyum nem szexelt nagyon frigid idióta.
A tanárom fehér négernek hívták a katonaságnál engem a gyárba csődörnek.65 évesen nehezen talál napi több szexre nőt ez az egy az egyben Jean Reno.
A nők adottságai ugyanúgy eltérőek, mint a férfiaké.
Én magas vagyok (180 cm), és vékony, de a csípőm szélesnek számít (bár az arányaim miatt ez nem látványos.)
Az átlag alatti szerszámokkal sosem tudtam igazán mit kezdeni, valódi élmény, valódi kompatibilitás nálam 17-18 cm felett létezik.
A mostani párom szintén 20 cm, és imádom! Nekem ő egyedül hátulról tud fájni, vagy ha felhajtja a nyakamba a lábaimat. Minden más pózban simán mehet tövig, nem hogy nem fáj, hanem ő életem legjobb partnere! 😊 Remekül passzolunk egymáshoz, pont ott izgat, ahol kell.
N/38
(Privátot légyszi, ne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!