Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szavazzatok! Mekkora a legrövidebb pénisz, amivel még tényleg élvezitek a szexet, és nem dobjátok miatta a pasit?
10 cm a hivatalos méret, amit még élvezni lehet.
Nem lónak, hanem embernek.
#4 Az mindegy mekkora lankadtan.
A 20 cm túlzás, viszont szerintem a legtöbb nő 14-től max 18-ig tartja ideálisnak a hosszúságot.De azért ez nem minden.Egy ceruza farokkal nem sokra megy az ember, fontosabb, hogy vastag legyen.De minimum 14 cm.
#7 itt mindenki féreg, aki a lelki nyomorotok miatt beolvas nektek. Az ember fogalmàval ne dobálózz, mert nagyon hamar kiderülne hogy kettőnk közül ki az, senki nem fogja nektek a megnyugtató hazugságot írni.
A 13-14 cm kicsi, az alatt meg hagyjuk.
16-20 között, ha belegebedsz. Akkor is.
Aha. Megmondtam. Nem a megnyugtató hazugságokat fogjátok vissza hallani, én sem kérem ezt mástól más témában, hanem megmondom neki hogy mondja a szemembe amikor beszélgetünk, őszintén, hogy most mi is van?
A féreg az egy hasznos élőlèny, tehát bóknak veszem.
Viszont ti kullancsként lepitek el az oldalt, aztán nőnek magatokat kiadva írogattok itt, főleg olyan lehetetlen méreteket, amit ha egy nő meglàt, tudja hogy gondban lesz vele. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!