Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szavazzatok! Mekkora a legrövidebb pénisz, amivel még tényleg élvezitek a szexet, és nem dobjátok miatta a pasit?
Továbbra sem fogod fel, hogy eleve nem téged kérdeztelek, mivel nem nő vagy. Azt sem kértem senkitől, hogy hazudjon. Arra vagyok kíváncsi, hogy a nőknek mi a legeslegkisebb méter, amivel még élvezik a szexet, nem az ideális nagyságra kérdeztem rá.
Azt nem tudom, hogy létezik-e olyan kisfarkú közösség, akik nőnek kiadva magukat ellepték az oldalt, hogy hazudozzanak ebben a témában, és ettől jobban érezzék magukat. Ha létezik is ilyen, én nem tartozom közéjük. Az tény, hogy elég sok kérdés van itt kis pénisz témában, de ez nem csoda. Ez egy kínos és intim probléma, és itt szabadon lehet kérdezni anonim módon, nem meglepő, hogy ezt sokan kihasználják. De még számos témában tesznek fel itt az emberek sok egymásra hasonlító kérdést, valamiért a más dolgokra vonatkozó gyakran feltett kérdések nem zavarnak téged, csak a kisfarkúakat nevezed kullancsnak, mert mernek kérdezni, nagyon érdekes.
Ami a legrosszabb, hogy a rosszindulatod mellett még hazudsz is, annak ellenére, hogy a nehéz igazságok megmondójának állítod be magad. Az persze tényleg igaz, hogy kicsik azok a méretek, amikről írtál, ezt nem vitatom. Viszont abban szemérmetlenül hazudsz, hogy az ekkora péniszekkel senki nem élvezi a szexet, és ezek a farkak mindenképp használhatatlanok. Persze vannak nők akiknél így van. De bizony szép számmal vannak olyan nők is, akik tudják élvezni kis méretekkel is, akiknél egy ekkora is megüti azt a szintet, amivel már élvezetes tud nekik lenni a szex. Bármilyen nehéz is ezt neked feldolgozni, igenis sok nő van, akinek jó a szex kisfarkúval is, és soha nem hagyná el érted a kisfaszú szerelmét, bárhogy is csábítanád őket a fantasztikus méretű dorongoddal, még csak le sem köpnének. A ideszart válaszaid célja kizárólag az, hogy a kisebb pénisszel élő fiúk problémáját felnagyítsd, és a depresszió felé taszítsd őket.
Innentől kezdve megpróbálok önmérsékletet tanúsítani, és nem válaszolgatni neked többé, már így is túl sok időt pazaroltam rád. Fürdőzz csak tovább a saját rosszindulatod pöcegödrében.
12 cm alatt számomra nem élvezhető. Volt egyszer ilyen, akkor kb ki lettem használva és eldobva.. :D
Mivel eléggé rugalmas és alkalmazkodó vagyok, legalább 15-16 cm között és 5,9 vastagságig. :) Könnyebb elmenni, érzem és kellemesebb is. Nem lehet durr bele játékot játszani, de ha már annyira izgalmi állapotban vagyok, akkor lehet picit durvábban játszani. :)
Bár ha már méret, lehet hosszú, ha nem vastag, akkor mindegy is a mérete. :)
22/L
És a kisfaszúnak 12 centi alatt volt? Mekkora volt neki?
Amúgy te egyáltalán nem élvezed egy átlagos vastagsággal, rugalmas hüvelyű hercegnő? És az még megfelelne neked, ha egy partneredé kb. 2 centivel rövidebb lenne a neked ideálisnál? Vagy ez már túl nagy kompromisszum lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!