Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Drága lányok, kérlek szavazzat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága lányok, kérlek szavazzatok és írjatok, öntsünk végre tiszta vizet a pohárba egy sokat tárgyalt témában! A ti tapasztalataitok alapján mekkora a valódi átlag péniszméret?

Figyelt kérdés

Számoljunk le végre a kisfarkúakat megnyugtató hazugságokkal, a nevetséges hamis eredményekkel! Légyszi mondjátok el nekünk a valóságot kedves őszinte lányok, szerintem sokakat érdekel, nekem is elegem van a hamis "kutatási eredményekből".

Azt kérem, hogy csak olyan lányok írjanak, akik ismerik az eddigi partnereik többségének méretét, és ezekből számoljanak átlagot. Köszönöm, ha részt veszel a felmérésben, és segítesz leleplezni a szánalmas hazugságokat a témában.

2022. nov. 14. 20:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
Mellnek nincs funkciója szexben. Műthető is hatékonyabban mint a pénisz.
2022. nov. 14. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
Más kérdés alatt azt bizonygatják ezek a fiúkák hogy az a normális, ha azonnal tüzel a pasas amint vaginát ért a farka. Akkor minek érdekel titeket mekkora kell a nőknek? Arra a 20mpre oly mindegy.
2022. nov. 14. 20:51
 13/24 anonim ***** válasza:
47%

Itt olyan válaszokat lehet olvasni ami azt sugallja hogy kell a nagy farok, mindjárt linkelek is egy párat.

Női mell meg nem befolyásolja a szexet kivéve ha valaki erre gerjed, de szerintem a férfi 50 százaléka csak.

2022. nov. 14. 20:52
 14/24 anonim ***** válasza:
13%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

16, 28, 31

Akkor miről is beszélünk?

Átlag méret az csak ilyen "nincs ló jó a szamár is".

2022. nov. 14. 20:53
 15/24 A kérdező kommentje:

# 10

A szépség szubjektív, sokféleképp lehet valaki szép, teljesen jogos, hogy nem érzed attól rosszul magad, hogy más nők máshogyan néznek ki.

De a farokméret objektív dolog, és vitathatatlanul szerepe van a jó szexben (persze csak egy tényező a sok közül), ezért érdekel minket férfiakat ennyire.

2022. nov. 14. 20:54
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
13-15
2022. nov. 14. 20:57
 17/24 anonim ***** válasza:
32%

Alattad is vanegy méretes lyuk akkor. Nekem 20 cm a farkam de eddig minden nő azt mondta hogy óvatosan mert feszit és fáj. Ököl be fér?

2022. nov. 14. 21:04
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

Ha a más farka érdekel akkor te búzás vagy.

Meg a kérdésedből itélve egy depressziós gyerek vagy aki nem mer kezdeményezni a nőknél.

Teljesen mindegy hogy mekkora másnak, az enyémmel kell hogy boldoguljak!!

2022. nov. 15. 08:06
 19/24 anonim ***** válasza:
92%
Az alapján, amekkora farkú pasikkal voltam, az átlag 14 centi. Nem értem miért kell ez a szemétkedő duma...
2022. nov. 15. 11:29
 20/24 anonim ***** válasza:
28%

Dobtam már olyat akinek kicsi volt...

Kell nagy, ez van!

2022. nov. 15. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!