Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága lányok, kérlek szavazzatok és írjatok, öntsünk végre tiszta vizet a pohárba egy sokat tárgyalt témában! A ti tapasztalataitok alapján mekkora a valódi átlag péniszméret?
Számoljunk le végre a kisfarkúakat megnyugtató hazugságokkal, a nevetséges hamis eredményekkel! Légyszi mondjátok el nekünk a valóságot kedves őszinte lányok, szerintem sokakat érdekel, nekem is elegem van a hamis "kutatási eredményekből".
Azt kérem, hogy csak olyan lányok írjanak, akik ismerik az eddigi partnereik többségének méretét, és ezekből számoljanak átlagot. Köszönöm, ha részt veszel a felmérésben, és segítesz leleplezni a szánalmas hazugságokat a témában.
Itt olyan válaszokat lehet olvasni ami azt sugallja hogy kell a nagy farok, mindjárt linkelek is egy párat.
Női mell meg nem befolyásolja a szexet kivéve ha valaki erre gerjed, de szerintem a férfi 50 százaléka csak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
16, 28, 31
Akkor miről is beszélünk?
Átlag méret az csak ilyen "nincs ló jó a szamár is".
# 10
A szépség szubjektív, sokféleképp lehet valaki szép, teljesen jogos, hogy nem érzed attól rosszul magad, hogy más nők máshogyan néznek ki.
De a farokméret objektív dolog, és vitathatatlanul szerepe van a jó szexben (persze csak egy tényező a sok közül), ezért érdekel minket férfiakat ennyire.
Alattad is vanegy méretes lyuk akkor. Nekem 20 cm a farkam de eddig minden nő azt mondta hogy óvatosan mert feszit és fáj. Ököl be fér?
Ha a más farka érdekel akkor te búzás vagy.
Meg a kérdésedből itélve egy depressziós gyerek vagy aki nem mer kezdeményezni a nőknél.
Teljesen mindegy hogy mekkora másnak, az enyémmel kell hogy boldoguljak!!
Dobtam már olyat akinek kicsi volt...
Kell nagy, ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!