Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, ti elmertek menni prostihoz?
Nem vagytok tisztában az incel szó jelentésével. Involuntary celibates - vagyis önkéntelen cölibátus. Onnantól kezdve, hogy elmegy egy prostihoz a dolog elveszti a cölibátusi jellegét függetlenül attól, hogy hogy viszonyul a nőkhöz. Onnantól kezdve már nem "incel" csak egy mezei antiszociális nőgyűlölő bunkó.
Egyébként a prostihoz való elmenetel szintén kíván némi kommunikációs készséget, azaz ha képes ledumálni egy ilyen businesst, onnantól megintcsak ki van lőve az incelek azon tulajdonsága, hogy képtelen kommunikálni az ellenkező nem tagjaival.
A baj az, hogy magyarországon a különböző jelzők kifordulnak az eredeti jeletéstartalmukból és átalakulnak szitokszóvá. Ma már minden férfire aki nem szimpatikus rögtön rásütik az incel bélyegzőt, ami megintcsak kilövi azt, hogy az incel az nem mások által rádsütött dolog, hanem önkéntes bevallás.
Nem merek, mindig csak gondolkozok rajta.
Nem vagyok nőgyűlölő. Teljesen megértem őket, én se akarnék olyan selejt férfit, mint amilyen én vagyok, vagy sok más incel.
Eredetileg azt jelentette, aki akarata ellenére szűz. Ma már a nőknél sikertelen frusztrált férfiakra használják. Akkor is, ha a múltban volt kapcsolatuk nővel, de aztán valami félresiklott.
Vannak extrém esetek, akik meg akarják erőszakolni és/vagy ölni a nőket. Ezt azért nem tartom igazságosnak minden incellel azonosítani, mert ilyen tetteket sikeres férfiak is elkövetnek. A nőgyűlölet sem csak a lúzerek privilégiuma.
Én egy viszonylag normális srácból lettem lecsúszott vesztes. Nem gyűlölöm kollektívan a nőket. Egyedül az esik rosszul, hogy a hozzám hasonlókat társadalmilag elfogadott nyilvánosan megszégyeníteni. A melegek és a feketék már védett csoportnak számítanak, de a kövér nők is. Jó lenne, ha mi sem tartoznánk az untermensch kategóriába, akikbe nyugodtan bele lehet rúgni.
Tisztában vagyok vele, hogy felelős vagyok a saját helyzetemért, nem felmentést szeretnék, csak valamennyi empátiát. Rohadtul nehéz megállni a lejtőn és visszamászni. Az, hogy másoknak sikerült, nem jelenti, hogy akinek nem, az megérdemli a bántó szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!