Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi vitt rá arra, hogy először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vitt rá arra, hogy először elmenj egy prostihoz?

Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekelne, akiknek volt több kapcsolata, tehát nem a teljes reménytelenség és a szüzesség elvesztése miatt mentek. Illetve főleg olyanoké, akik belül cikinek tartották vagy nem akartak annyira, mégis kipróbálták. Miért mentetek el végül? Megérte vagy csalódás volt?
2022. okt. 14. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp nem volt párom és gyorsan jött ötlet kapcsán felnéztem a rosszlányokra. A környékről kiválasztottam egy nekem tetsző hölgyet és elmentem. Asszem valami 15ezer/félóra volt. Megérte.
2022. okt. 14. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én masszázsra mentem először. Kíváncsi voltam, a masszázsra amúgy is szükségem volt, aztán még jól le is szopott a végén. Testnek és léleknek is jó volt.
2022. okt. 14. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Sokáig rohadt nagy lúzernek tartottam, akik járnak, továbbá jó volt a nemi életem is.

Aztán szépen lassan kiderült, hogy mindenki volt már. Itt nem lúzer senkikről beszélünk, hanem jó vagy minimum átlagos pasikról. Családos ismerősök később mondták el, de ők is voltak.

Otthon a szex egyre rosszabb lett. Hiányzott másfajta nő érintése, testformája, csókja is. Illetve az izgatott a legjobban, hogy végre szabadon leszarhatom, hogy a nőnek jó-e. Egész életemben a nők kielégítéséből állt a szex. Így hát elmentem az elsőre. Nagyon rossz volt. A második mérföldekkel jobban sikerült. Aztán kitapasztaltam, hogy mit szeretek, és megtapasztaltam, hogy egy k*rvánál mindig az van, amit én akarok. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nem bántom őket egy cseppet sem, egyszerűen csak nem kell arra figyelni, hogy ő is elmenjen. Ha elmegyek 5-10 perc alatt, és utána csak simogatom, akkor neki az is jó. Sőt. Ha pezsgőt akarok inni, ha csak fogdosni akarom, ha fél órán át smárolni akarok, akkor meg az van. Ha az arcára akarom engedni, akkor az van. Ha beszélgetni akarok két 5 perces gyors b*szás között, akkor meg az van.

És ahhoz képest baromi olcsó is, pláne a magyarok.

2022. okt. 14. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ma már nekem is nehezemre esik jó prostit találni, mert a jobbak már nem hirdetnek egy idő óta. Meg hát legyünk őszinték, a 8-20.000 eurós (kb. 3,5-8,5 milliós) nettó kereset Svájcban meg Ausztriában teljesen más szint, mint amit itthon tudnak maguknak összehozni, ezért akikben volt bármi tanulási készség vagy jól felfogott önérdek, azok már elhúztak Nyugatra mint a vadlibák.

Az utolsó prosti, akihez járok, egy évet fog kint melózni, mielőtt megveszi azt a házat Olaszországban, ami után, ahogy ő fogalmazott, már csak egy Ferraris vénember pöcsét fogja szopkodni...

2022. okt. 14. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Miután a 3. barátnőm sem volt hajlandó kipróbálni azokat a dolgokat amiket szeretnék és perverznek mondott. Pedig nem annyira extrém dolgokra kell gondolni. Olcsóbb is sokkal a prosti, és 1000x jobb a szex mint egy átlag nővel. Ha úgy nézed h x év után már csak max heti 1 szex van egy nővel, akkor simán belefér anyagilag is.
2022. okt. 14. 16:28
 6/8 Noren1989 ***** válasza:

Magam alatt voltam egy megcsalós szakítás után.

Úgy gondoltam, hogy beleverem a gondjaim egy lány lukába.

Sikerült is.

2022. okt. 14. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

3-as tökéletesen leírta!

Ezért jobb sokkal egy prosti mint egy barátnő!!!

2022. okt. 14. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Volt már jópár nőm és szexkapcsolatom előtte. De 23 évesen akkor pont nem volt néhány hónapja szex, és igazából kívántam is már egy igazán fullos csajt, nagy természetes csöcsökkel. Izgultam, de isteni volt. Nagyon kellemes csalódás volt, szinte barátnő feeling. Nagyon odaadó és kedves volt, illetve nagyon szexi is. Isteni érzés volt a fasszomnak, és ez volt a lényeg. Utána még mentem máshoz is, és erotikus masszázsra is. Nem bántam meg.
2022. okt. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!