Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti fejetekben megfordult már az a gondolat, hogy férfi prostihoz elmenjetek?
Miért lenne logikátlan?
Lehet szórakozásból akarna nő fizetni a szexért. De ugyanazon okok szerepelhetnek a nőknél is, mint a férfiaknál.
Lehet ezért most sokan elítélnek de nekem megfordult a fejemben.
27 évesen még szűz vagyok és nagyon vágyom a szexre, alkalmiban nem szeretném elveszíteni de egy "prostinak" fizetek így úgymond azt tenné amire kérném.
De elvetettem az ötletet.
Alkalminál is találnál olyat, aki nem csak neked esik. Nem értem, hogy miért ne lehetne akkor csak szex valakivel...
Persze a félelmet értem, de csomó pasi állna sorban ezért...
Amúgy sosem jutna eszembe ilyesmi. Miért fizetnék a szexért, amiről azt sem tudom, hogy jó lesz, ráadásul szegény csak szenved, hogy úgy kell tennie, mintha tetszenék neki. Fúj.
Soha.
-Először is, én bármikor megkaphatok egy jóképű férfit, aki ráadásul nem csak azért fekszik le velem, mert fizettem neki.
-nem szexelek vadidegenekkel
-nem tartom biztonságosnak
-nem szexelek olyannal, aki előttem végigment a fél városon
-már csak elvből sem szexelek prostituálttal és elvből sem fizetek a szexért
Szóval egy pozitívumot sem tudok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!