Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ember az aki prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az aki prostihoz jár?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
100%
Azt honnan tudjuk. Mintha azt kérdeznéd, hogy milyen az aki nem szereti a macskákat. Attól, hogy van egy ilyen tulajdonsága még akármilyen ember is lehet.
2022. szept. 6. 19:50
 2/64 anonim ***** válasza:
22%
Szerencsétlen
2022. szept. 6. 19:55
 3/64 anonim ***** válasza:
21%

Női szemmel nézve balek. :)

Gondolom nőknél esélye nem lenne. Esetlegesen kapcsolatra képtelen, minden luk után fut. :)

2022. szept. 6. 19:58
 4/64 anonim ***** válasza:
60%
Én voltam... Kétségbeesett és szánalmas. Rettenetes érzés. Még nulla tapasztalattal is azt mondtam, hogy ez azért messze nem érte meg az árát. Mintha folyékony szappanba mártottam volna s farkam és betettem volna a porszívó csövébe. Főleg a normális szexszel összehasonlítva rettenetesen rossz és megalázó
2022. szept. 6. 19:59
 5/64 anonim ***** válasza:
78%

Egyáltalán nem mindegy, mi a motiváció. Alapvetően én 3 féle emberről gondolom hogy prostizik

1) Nincs elég önbizalma, vagy tényleg nem vonzó

2) Irreális kép van benne az ehészséges és szép női testről (olykor lélektől is)

3) Az uralkodási vágy motiválja, vagy simán tényleg csak annyi neki az egyetlen fontos dolog szexben, hogy neki legyen orgazmusa

Az első két kategóriával szerintem nincs baj. Csajokat én is vallalnék, főleg szüzeket. De a harmadik kategóriától - főként első felétől- Isten óvjon mindenkit.

F30

2022. szept. 6. 19:59
 6/64 anonim ***** válasza:
42%
figyeljetek ha lenne egy ilyen normális szolgáltatás semmi gond nincsen ezzel ez sztem olyan dolog mintha valaki drágábban fűtene gázzal vagy olcsóbban de munkát befektetve fával... csak ott vannak megint az ellenpéldák.. buta bunkó kurvák illetve élettelen nyomorult pasik ez ilyen..
2022. szept. 6. 20:02
 7/64 anonim ***** válasza:
90%

Az a durva, ha most leírok egy rendes választ, le fogjátok pontozni, mert nem értetek egyet vele, de ez van.

Prostihoz három okból megy az ember:

1. Nincs más lehetősége nőhöz jutni

2. Nem éri meg neki bajlódni a csajozással

3. Extrákat akar kipróbálni, amiket amúgy nem tud, vagy sajnálja rá az energiát

Én elég sokat prostizom, pedig van feleségem, alkalmi partnereim is olykor. A felesßgem közölte, hogy ő popóba nem szeretné, hármasozni nem akar, ázsiai meg nem lesz belőle. Amúgy pedig 36 éves, én pedig 25 alatti prostikat sunázok. Gondolom értitek, hogy miért.

2022. szept. 6. 20:11
 8/64 anonim ***** válasza:
35%
7-esnek igaza van én is igy vagyok bnőm közölte hogy a mélytoroktól hányingere van anál meg felejtős ezért járok prostihoz
2022. szept. 6. 20:17
 9/64 anonim ***** válasza:
79%
Aztán kedves 7 és 8 válaszoló, ezekről tud a zasszony is?
2022. szept. 6. 20:21
 10/64 anonim ***** válasza:
92%
A barátaim, haverjaim nagy része volt már prostinál ahogy én is. A gyári melóstól a full pénzes, többdiplomás emberig mindenféle van közöttük.
2022. szept. 6. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!