Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az aki prostihoz jár?
Női szemmel nézve balek. :)
Gondolom nőknél esélye nem lenne. Esetlegesen kapcsolatra képtelen, minden luk után fut. :)
Egyáltalán nem mindegy, mi a motiváció. Alapvetően én 3 féle emberről gondolom hogy prostizik
1) Nincs elég önbizalma, vagy tényleg nem vonzó
2) Irreális kép van benne az ehészséges és szép női testről (olykor lélektől is)
3) Az uralkodási vágy motiválja, vagy simán tényleg csak annyi neki az egyetlen fontos dolog szexben, hogy neki legyen orgazmusa
Az első két kategóriával szerintem nincs baj. Csajokat én is vallalnék, főleg szüzeket. De a harmadik kategóriától - főként első felétől- Isten óvjon mindenkit.
F30
Az a durva, ha most leírok egy rendes választ, le fogjátok pontozni, mert nem értetek egyet vele, de ez van.
Prostihoz három okból megy az ember:
1. Nincs más lehetősége nőhöz jutni
2. Nem éri meg neki bajlódni a csajozással
3. Extrákat akar kipróbálni, amiket amúgy nem tud, vagy sajnálja rá az energiát
Én elég sokat prostizom, pedig van feleségem, alkalmi partnereim is olykor. A felesßgem közölte, hogy ő popóba nem szeretné, hármasozni nem akar, ázsiai meg nem lesz belőle. Amúgy pedig 36 éves, én pedig 25 alatti prostikat sunázok. Gondolom értitek, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!