Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a kor, amikor erdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a kor, amikor erdemes elmenni prostihoz, ha az ember gyereke meg nem volt novel?

Figyelt kérdés
En 34 leszek 2020-ban, es sosem voltam novel. Szerintetek van meg eselyem parkapcsolat kialakítasara? Illetve van ertelmee prostihoz menni? Erdekelne, hogy szerintetek hany evesen kellett volna valamit csinalnom?

2019. dec. 29. 11:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Mert ha egy prostit meghúzol, akkor végre eléred azt a lépcsőfokot, hogy mert nyitni majd a nők felé ismerkedés téren?

Szerintem sokat nem dob rajtad, ez a szűz vagyok, nem vagyok az max szorongás szintedet fogja enyhíteni. Bár szerintem aki 34 évig nem volt nővel, az nem tudom, hogy egy vadidegen nő előtt, hogy fog megnyílni elsőre, pláne, hogy lehet aznap már előtted meghúzták 3-an, nekem eléggé olcsó hús szaga van. De rád bízom. Én tuti nem mennék el, pedig én sem voltam fiatal 18 voltam mikor először közelebb kerültem nőhöz.

2019. dec. 29. 11:07
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
20 szerintem
2019. dec. 29. 11:08
 3/15 anonim ***** válasza:
3%
Bénák vagytok mind! Nem is értem. 16 éves koromban már alig tudtam levakarni a csajokat,pedig sosem voltam az a nyomulós,csajozós. Jöttek maguktól,ők akarták. Sosem értettem,hogy nem tud valaki felszedni egy lányt. Nyilván,most már nehezebb, de amikor annyi idősek voltatok, tálcán jött az alkalom,miért nem éltetek vele?? F
2019. dec. 29. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

Ha nem próbálod ki, sose tudod mivel lennél több.

Lehet kapsz egy kis önbizalmat. Tanuljatok már meg élni könyörgöm.

Nem csak a számítógép előtt sírni

2019. dec. 29. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy 16 évesen a fogatlan putris nőket felszedted nem jelent semmit fiam.
2019. dec. 29. 11:19
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Este 8 óra KOR érdemes.
2019. dec. 29. 11:25
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem simán menj el. Az egészhez úgy álljál mint egy gyógymasszázshoz, ne nyalakodj, ne lelkizz. 20 körüli csajt válassz, pl. beszamolok oldalról.

Ott kezdődik a gond, hogy 34 évesen "ember gyermeke"-ként jellemzed magad. Igazából ahhoz, hogy egész jó nőknek kelljél csak annyi kell, hogy legyen egy kis egzisztenciád, meg nézzél is ki valahogy. Mindkettő rajtad múlik, ha e kettő megvan az már adja az egészséges önbizalmat, jó fellépést. Ezek együttese pedig vonzóvá tesz szintedhez mérten egész jó csajoknál.

2019. dec. 29. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem érezted magad csajozósnak, de valószínűleg a lányok szemében egy-két tulajdonságod nagyon vonzó lehetett. Én olyan középsuliba jártam, ahol kb. négyszer annyi lány volt, mint fiú, ennek ellenére a srácok kb. harmadának-felének szinte alig voltak lehetőségei.

2019. dec. 29. 11:57
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Az #1-esnek tökéletesen igaza van. Attól még nem tanul meg senki csajozni hogy megdugott egy prostit, de az önbizalmának jót tehet. Úgyhogy ha ez a vágyad akkor hajrá, hívj fel egyet és látogasd meg - erre való a prosti, dugni amikor nincs más és nagyon kivan az ember.
2019. dec. 29. 12:56
 10/15 anonim ***** válasza:
22
2020. jan. 2. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!