Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mentél már prostihoz nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentél már prostihoz nagyon izgulós emberként?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen bánásmódba volt részed?
2019. dec. 28. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Legelső prostis alkalom

Aki akkor legalább nem izgult az hazudik

Nem vagyok izgulós fajta, és nem is szűzként mentem de az első fizetős alkalom előtt volt bennem izgalom

2019. dec. 28. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nyugtató bánásmódban.

2019. dec. 28. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Mindenkiben van egy kis görcs az elsőnél, ahogy fent is írták. A bánásmód pont ugyanaz mintha nem "izgulósként" mennél, mész, fizetsz, ürítesz, a prosti nem fog simogatni, elteszi a pénzed és megdughatod kb. erről szól (max. ha tudja hogy még nincs tapasztalatod akkor megpróbál több pénzzel lehúzni).
2019. dec. 28. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mentem. Nagyon bejött. Azt kaptam amit megbeszéltünk elötte telefonon és nagyon kedvesen, izgatoan.
2019. dec. 28. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!