Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzként prostihoz menni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzként prostihoz menni?

Figyelt kérdés

Elegem lett abból hogy egy csajt se tudok felszedni úgyhogy úgy döntöttem h prostival fogom elveszteni.

Viszont kicsit parázok az egésztől h milyen lesz nem megyek-e el túl hamar stb.

Valakinek esetleg valami tapasztalat, tanács?

19/F

2019. nov. 21. 23:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Válassz egy olyat, aki bevállal szüzeket is. Ha az elejétől kezdve tudja, mi a pálya, türelmesebb lesz és te sem fogsz annyira parázni. :)
2019. nov. 21. 23:45
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Fogadni merek hogy nem mered még felhívni telefonon sem, nem hogy elmenni, főleg hogy még csak tv ben láttál pinát🤪
2019. nov. 21. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, ha túl hamar elmész - szolgáltatást vásárolsz (de azért bánj emberként a prostival), nem érdekli az mikor hogyan mész el, csak az hogy fizess. Átverni viszont ne hagyd magad, max. 3-5 ezerrel toldja meg a "szűztörésre" az árat (sok prosti vérszemet kap ha meghallja szűz a pasi és minél többet megpróbál lehúzni róla - na az ilyeneket kerüld el).

Egyébként: önbizalom, önbizalom, önbizalom, kommunikáció, figyelmesség - és egy idő múlva prosti nélkül is menni fog.

2019. nov. 22. 00:50
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Egy kis sp csodát művel ha nem nyomod túl, nem kell para

2#

Mit kell cseszegetni kérdezőt te szerencsétlen?

2019. nov. 22. 02:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

menj nyugodtan, legalább könnyítesz magadon minden téren

jobb lesz hidd el, mintha 30-as szűz lennél...azoknál már fejben van gond

természetes ha 19 évesen kívánod a szexet

csak tegyél is érte...telefonálj és menj el.

Jól válassz ez a lényeg, akkor nem bánod meg.

2019. nov. 22. 09:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont kicsit parázok az egésztől h milyen lesz nem megyek-e el túl hamar stb."

ebből a mondatból látszik, hogy szűz vagy, mert ha ilyenen parázol, akkor nemcsoda, hogy nem jött eddig össze.

Fizetsz érte, még ha fel sem áll, akkor is mosolyogni fog. Le kell tojni mi lesz és csak élvezni a szituációt

2019. nov. 22. 09:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6:

ezért menjen 1 órára, ahol 2x élvezhet el

ha hamar elsül, ott a 2. lehetősége, vagy ha izgatott és nehezebben élvez el, van ideje nyugodtan, ahol 1 biztos sikerül

2019. nov. 22. 09:25
 8/13 anonim ***** válasza:
98%
Nyugodtan menjél, ne parázz! csak jól válassz! Én is szűz voltam, megbeszéltük a csajjal, nagyon türelmes volt, de nem lekezelő. Elsőnek hamar elmentem, de megbeszéltük hogy lesz második menet is. Kis beszélgetés, és hamar harcra kész lettem. És az már nagyon jó volt! Sokáig visszajártam hozzá-
2019. nov. 22. 10:10
 9/13 anonim ***** válasza:
4%
Engedd el, majd jönni fog az a illető is az életedben, addig találj szerintem valami más hobbit, elfoglaltságot, sportolj, építs karriert. Senki sem mondja meg vagy látja amúgy sem, hogy megítéljen.
2019. nov. 22. 13:35
 10/13 GigiDiAugustino ***** válasza:
84%

A kerdes alatti reszt olvasva magamra ismertem. En mar ketszer is voltam, mind a 2 alkalommal masnal es a kovetkozeket szurtem le:

-kedvesek, turelmesek (ehhez persze jot kell valasztani es normalisan viselkedni)

-utobbi akinel voltam eleg beszedes es az elejen o kezdemenyezte a beszelgetest ami egy nagyon kedves gesztus es nem az a jo akkor terjunk a targyra es essunk tul hamar rajta, viszont egy nagyon jo idohuzasi technika

-lakas tisztasaga es a csaj higeniaja kifogastalan, viszont mindketto csajnal es lefogadom a tobbinel is van egy szag ugymond, mintha sikositoval lenne korbekenve az egesz lakas, de ez ilyen tipikus “szexszag”

-sokan mondjak hogy elso alkalom egy prostival tonkrevaghatja orokre a szexualis eletedet, mert rossz emlek lesz vele, azonban ezek a lanyok nagyon turelmesek es minden kezdeti benazast elneznek, de persze ezert a penzert ez el is varhato, de ez a 15-20ezer/óra kategoria, ami ala ebben a mufajban nem ajanlott adni, mert az tenyleg rossz lehet

-a nem prosti lanyok hatalmas elvarasokat raknak eled a szex teren es ha benazol ott is hagynak, ezert erdemes prostival gyakorolni elsonek par alkalmat, megha nem is izgul fel toled, legalabb eloben gyakorolhatod rajta a technikakat es kerdezed hogy ez amugy izgato-e valamennyire, meg legyen valami rutin az egeszben hogy hogyan is kene elkezdeni akar a szexet akar az elojatekot es ne a nem prostinal legyen az hogy “na akkor csinalj valamit”

Most viszont a negativumok:

-mindketto csajnal felsultem, ugyanis nem allt fel

-total hideg es erzelemmentes az egesz, kellemetlen volt a szopas, simogatas, puszilgatas

-meg ha nagyon kedves es kezdemenyezo akkor is latszik rajta hogy o ezt nem akarja

Viszont mindkettovel beszelgettem miutan nem akart felallni es mondtam hogy hagyjuk. Nagyon nyiltan beszeltek az eletukrol es az elso prosti akinel voltam ott kulonosen megmaradt a fejemben a beszelgetes. Ugye szuzkent mentem mindkettohoz es mivel nem allt fel igy az is maradtam a mai napig. Es az elso csajnak mondtam hogy mennyire zavar hogy szuz vagyok meg minden es mondta hogy ez ne zavarjon, a lanyok ezt nagyra ertekelik es ez a mondat maradt meg nagyon—> “egy olyan lannyal veszitsd el akit szeretsz, es ne egy olyannal mint en” azert erzodik hogy maga ellen beszelt, de az emberseg megvan benne es tobb empatia van benne mint sok mas lanyban kettesevel. Azt is mondta hogy legyen nekem az elso szep alkalom, neki nem volt az, o 16 evesen reszegen egy hazibuliban vesztette el es azota banja. Hat en nagyon meghatodtam a beszelgetes vegen.

Mindezek ellenere en nagyon jo dolognak tartom a prostizast es szamtalan elonnyel bir, viszont vannak negativumai es ez emberfuggo, hogy ki mennyire tud ezekkel a lanyokkal azonosulni, en sajnos vagy nem sajnos egy elegge erzelmes tipus vagyok, igy 2 alkalom utan rajottem hogy ez szamomra egyaltalan nem jarhato ut, de nem vagyunk egyformak.

Ha te esetleg nem olyan vagy mint en, menne erzelmek nelkul, akkor privatban leirom a lanyok nevet, akiket a rosszlanyokon megtalalsz, es veluk eleg jo elmenyed lehet.

19/F

2019. nov. 22. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!