Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok miért ítélitek el azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért ítélitek el azt hogy ha valaki prostihoz megy amikor az alábbi a helyzet?

Figyelt kérdés

egy ideje már az van, hogy sok lány annyira fennhordja az orrát, hogy szóba se áll egy-egy pasival, adja az elérhetetlent, nagyképűen beképzelten, bunkón viselkedik, míg egy prostinál a szexen kívül még kedvességet is kapunk?

(És persze szexet is)

2019. nov. 16. 22:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Megnyugtatlak: cseppet sem érdekel minket, hogy jársz-e prostihoz, vagy sem. Miért érdekelne? Mindenkinek ezer jobb dolga van, mint a te szexuális életedről elmélkednie.

L

2019. nov. 16. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

Nem csak a nők ítélik ezt el...

Normális emberek összeröhögnek a hátad mögött mert semmit sem vagy képes elérni az életben :D

2019. nov. 16. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Azért mert nagy valószínűséggel azt jelenti hogy életképtelen vagy még egy nőt se tudsz ossze szedni inkabb fizetsz egy olyannak akivel az nap előtted 10en lefekudtek.
2019. nov. 16. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Ahaaa... lefordítom...

Szóba se áll veled egy nő se. De erről persze nem te tehetsz, hanem mindenki más a hülye rajtad kívűl. Ha megengeded, teszek ide egy poént hogy rávilágítsak a beteges gondolkodásodra, netán felnyissam a szemed:

Egy öreg ember vezetés közben hallgatja a rádióban a híreket.

"Vigyázat, az autópályán szembe jön egy bolond sofőr"

Mire az öreg megszólal: "egy? Hát az összes"...

2019. nov. 16. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el
2019. nov. 16. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon sok lány nagy konkurenciát lát ebben. (Talán nem véletlen?)
2019. nov. 16. 23:26
 7/12 Lazy Lover ***** válasza:
28%
6 a pont!!!!
2019. nov. 16. 23:35
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem ítélem el, azt csinálsz amit akarsz.
2019. nov. 16. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként én ahány prostinál voltam mindegyikkel el tudtam normálisan beszélgetni, egyik sem flegmázott, pedig megtehette volna, mert akárhogy nézzük ők vannak nyeregben, ha valami nem tetszik neki elküldhet, ha pofázok akkor kidobathat, megy helyettem egy másik kuncsaft. Más nőkkel, akik nem prostik, azokkal érdekes, hogy nem lehet elbeszélgetni anélkül, hogy ne flegmázzanak, tisztelet a kivételnek. 100000-ből 2 talán.
2019. nov. 16. 23:43
 10/12 A kérdező kommentje:

Na akkor nézzük csak tehát az az én hibám hogy a csajok flegmák, nagyképűek stb.

Tehát az én hibám az, amilyen nem is én vagyok.

2019. nov. 17. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!