Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért ítélitek el azt hogy ha valaki prostihoz megy amikor az alábbi a helyzet?
egy ideje már az van, hogy sok lány annyira fennhordja az orrát, hogy szóba se áll egy-egy pasival, adja az elérhetetlent, nagyképűen beképzelten, bunkón viselkedik, míg egy prostinál a szexen kívül még kedvességet is kapunk?
(És persze szexet is)
Megnyugtatlak: cseppet sem érdekel minket, hogy jársz-e prostihoz, vagy sem. Miért érdekelne? Mindenkinek ezer jobb dolga van, mint a te szexuális életedről elmélkednie.
L
Nem csak a nők ítélik ezt el...
Normális emberek összeröhögnek a hátad mögött mert semmit sem vagy képes elérni az életben :D
Ahaaa... lefordítom...
Szóba se áll veled egy nő se. De erről persze nem te tehetsz, hanem mindenki más a hülye rajtad kívűl. Ha megengeded, teszek ide egy poént hogy rávilágítsak a beteges gondolkodásodra, netán felnyissam a szemed:
Egy öreg ember vezetés közben hallgatja a rádióban a híreket.
"Vigyázat, az autópályán szembe jön egy bolond sofőr"
Mire az öreg megszólal: "egy? Hát az összes"...
Na akkor nézzük csak tehát az az én hibám hogy a csajok flegmák, nagyképűek stb.
Tehát az én hibám az, amilyen nem is én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!