Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként prostihoz menni?
Elegem lett abból hogy egy csajt se tudok felszedni úgyhogy úgy döntöttem h prostival fogom elveszteni.
Viszont kicsit parázok az egésztől h milyen lesz nem megyek-e el túl hamar stb.
Valakinek esetleg valami tapasztalat, tanács?
19/F
Örülni fog, ha hamar elmész. Rövidebb idő alatt megkeresheti ugyanazt a bért, tehát magasabb az órabére. Egyszerű matematika.
Egyébként én is nagyon valószínűnek tartom amit a 8-as válaszoló írt. Egy prosti számára a visszatérő ügyfél a legjobb ügyfél.
Ha túl hamar elmész kérd meg, hogy tanítson meg arra is, hogyan lehet eljuttatni egy nőt a csúcsra. Azt persze nem ígérem, hogy ha eljuttatod a csúcsra akkor el fogja engedi a tarifát, de biztosan hálás lesz.
Majd írd le a tapasztalataid, hogy okosodjunk.
Utolsó előtti:
"Most viszont a negativumok:
-mindketto csajnal felsultem, ugyanis nem allt fel
-total hideg es erzelemmentes az egesz, kellemetlen volt a szopas, simogatas, puszilgatas
-meg ha nagyon kedves es kezdemenyezo akkor is latszik rajta hogy o ezt nem akarja"
Igen, ezzel leírtad hogy miért nem érdemes egy-két alkalomnál többször elmenni.
Maximum első szorongásoldásnak jó vénszűzek számára... utána minél előbb rá kell állni a csajozásra. Nagyon sokaknak nem áll fel, vagy nem tudnak ejakulálni prostinál. Sőt olvastam hogy lehet több eset van ahol lelankadsz aktus közben. Nem ám korai magömlés...
Korai magömlés akkor jellemző ha szereted a lányt és nagyon felizgulsz, plusz látod rajta hogy iszonyúan be van gerjedve, reszket a puncija tőled. Ez megfizethetetlen és ilyet nem tud a prosti. Ez a szeretkezés. A qrva max b...szás.
"iszonyúan be van gerjedve, reszket a puncija tőled."
Mi van, ha nem létezik ilyen nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!